Přejít k hlavnímu obsahu

Red Bull M.E.O. Finals: Matty končí na druhém místě

26. 4. 2020 | 20:41 Hearthstone
Matty a Benko celý víkend bojovali ve finále druhé sezóny Red Bull M.E.O. A ani jeden rozhodně neudělal domácí scéně špatné jméno!
Matty
Matty

Finále druhé sezóny Red Bull M.E.O. v Hearthstone je tady! Původně měli všichni hráči bojovat v Madridu, vzhledem k pandemii koronaviru se ale nakonec vše bude hrát čistě online, v akci se ale i tak představí hned dva našinci. Na ty nebude čekat nic jednoduchého, Matty a Benko byli spolu s dalšími patnácti účastníky rozděleni do čtyř skupin hraných klasickým stylem každý s každým, z nichž bude čekat vždy na toho nejlepšího postup do následného Single Elimination play-off, po kterém už bude jasno o vítězi.

Smutným faktem je bohužel to, že Matty i Benko byli oba přiřazeni do skupiny B, a i v nejlepším případě tak postup může čekat maximálně na jednoho z nich. Nezbývá tedy než doufat, že i při tomto smutném losu to aspoň ten jeden našinec zvládne, a Česko nebo Slovensko si tak připíše další zajímavý úspěch na mezinárodní HS scéně. Pokud ne, stále může uspět hráč napojený na naší lokální scénu. Ve skupině C totiž bude své štěstí zkoušet ještě španělský hráč Pepe, Benkův týmový kolega z Gifted Gaming.

UPDATE: Navzdory nepříjemnému losu zvládl jeden našinec uspět! Matty si v základní skupině nepřipsal ani jednu prohru a to znamená, že bez problémů postupuje do play-off. Zvládne si přes něj dojít až pro výhru?

Play-off
  Řecko NikosFas3      
 čas   Řecko NikosFas3   
  Velká Británie Paradox2      
    čas   Řecko NikosFas 
  Německo Ramses2      
 čas   Česká republika Matty2   
  Česká republika Matty3      

 

Skupina A Skupina B
1.NikosFas31 1.Matty30
2.LLIoKoJIaD31 2.Benko21
3.orNICOrynque22 3.Macheen112
4.lattosio22 4.ThisIsChri503
5.Ricsen04  
 
Skupina C Skupina D
1.Ramses30 1.Paradox31
2.Theseus12 2.jackeisammy22
3.Pepe12 3.Augys12
4.FlameKilla12 4.Placido12
miluju videohry a hlavně ligu legend