Přejít k hlavnímu obsahu

Profesionální PUBG tým Entropiq oficiálně vítá novou posilu. Co bude s Kejdoranem?

1. 5. 2020 | 14:00 PUBG: Battlegrounds
O chystané změně v kádru Entropiq se hovořilo už nějaký ten týden. V posledních dnech už testovaná posila dokonce měla ve hře nasazený tag EIQ, takže bylo takřka jasné, že od oficiálního oznámení nás dělí opravdu málo.
Nowikk
Nowikk

Entropiq patřili pod původními názvy z roku 2019 k nejdéle společně sloužícím sestavám na domácí PUBG scéně. Mezi nejužší elitou byli dokonce tou nejdéle hrajícím v jednotném složení. To se ale dnešním dnem oficiálně mění, protože s týmem se loučí Luboš 'Kejdoran' Mráček. Ten byl před více než rokem posledním přírůstkem do sestavy, jejíž snažení vyvrcholilo na Vodafone MČR 2019, kde se v barvách eXtatus stali mistry České republiky. Zájem o PUBG sice v aktuální době opadá a tento tým si sice společně vyzkoušel zahrát i Valorant turnaj. Nadále ale zůstává věrný battle royale titulu. Pro další působení ale musela přijít nová tvář.

Nebylo však žádným tajemstvím, že poslední dva měsíce zkoušel s Entropiq hrát Matěj 'Nowikk' Krmela. Nejužitečnější hráč PLAYzone Challenge a později člen týmu CZC.eSuba byl na přelomu roku na tryoutu v Inside Games, tato sestava se ale po zahraničních turnajích rozpadla a Nowikkovo vyčkávání nyní přináší své ovoce. U Kejdorana postupně opadala chuť do hraní PUBG, což se dlouhodobě s profesionálním hraním bohužel neslučuje, a s novou akvizicí přichází čerstvá krev do žil pro účinkování na domácí i zahraniční scéně. Po delším testování se totiž 18letý Nowikk osvědčil a po dlouhém čekání se konečně stává oficiálním členem Entropiq.

Entropiq PUBG
Myslím, že v Entropiq máme cíle všichni dost podobné. Chceme se společně zlepšovat a dotáhnout se svými výkony na týmy světové špičky, jako jsou v PUBG třeba FaZe Clan, NAVI nebo Team Liquid,

vyjádřil se Nowikk v oficiálním představení na webu organizace.

Kejdoran se s Entropiq neloučí a jako jediný se přesouvá na Valorant, kde se stává skautem pro tuto ambiciózní organizaci, která – stejně jako řada dalších – vyčkává na správný moment vstupu na novou vzkvétající scénu.

Aktuální složení PUBG sekce Entropiq:

 Česká republika Dominik 'Hawki' Gryga
 Česká republika Vojtěch 'Double' Ptáček
 Slovensko Filip 'RedgieBeardo' Tutko
 Česká republika Matěj 'Nowikk' Krmela

 Kanada Tom 'PistolaTime' Banel – trenér

Zdroj: entropiq.gg
Štítky: Entropiq, Nowikk, Kejdoran
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.