Přejít k hlavnímu obsahu

Johnypass se po více jak dvou letech vrací na scénu

7. 5. 2020 | 19:48 Hearthstone
Johnypass se vrací! Po dvou letech, kdy po něm nebylo ani vidu ani slechu, vstupuje jeden z dříve nejvýraznějších karbaníků opět na scénu.
Hearthstone
Hearthstone

Hearthstone hrál Jan "Johnypass" Pastrňák vlastně od jeho vydání a za tu dobu se v něm vypracoval mezi přední domácí hráče. Po více jak čtyřech letech hraní se ale v březnu roku 2018 rozhodl ukončit svoji HS kariéru, během níž působil mimo jiné třeba v ECLOT, kde také setrval až do jejího konce, a od té doby o něm skoro nebylo slyšet. To se začalo pomalu měnit na začátku dubna, kdy na svou fanpage přidal po dvou letech první příspěvek, v němž oznámil, že hitnul legendu.

To samé zopakoval i v květnu a včera už rovnou přišla ta hlavní, a vzhledem k jeho náhlému návratu i celkem očekávaná, zpráva – Johnypass se vrací i na kompetitivní scénu! Místo nachází v organizaci Inaequalis, která je známá tím, že spíše než o zisk pár nejlepších hráčů usiluje o vytvoření širšího kádru, který funguje spíše jako komunita. Je tedy otázkou, zdali jde o opravdový návrat k serióznímu turnajovému hraní, nebo jen snahu o to užít si s HSkem ještě o trochu více srandy.

Hlavní sestava Inae by při přidání Johnypasse vypadala takto:

 Slovensko Dominik "Majsssster" Furka
 Česká republika Jakub "Bpedack´" Pedack
 Česká republika Michal "Rybkapipka" Rybák
 Česká republika Dominik "Eichii" Eichenberger
 Česká republika Hynek "Hydo" Doneberk
 Česká republika Kristián "Kikin" Konečný
 Česká republika Milan "ShaOlin" Víšek
 Česká republika Vladimír "Borecz" Bošek
 Česká republika Jan "Johnypass" Pastrňák

Zdroj: @Johnypass
Štítky: Johnypass, Inaequalis
miluju videohry a hlavně ligu legend