Přejít k hlavnímu obsahu

Druhá CS:GO sezóna JPLeague odstartuje již dnes!

19. 6. 2020 | 14:00 Counter-Strike 2
Je před námi druhá CS:GO sezóna JPLeague, která pokračuje v reakci na kladný ohlas své úplně první sezóny Counter-Striky ligy. Již dnes 19. června od 17:00 se můžete těšit na první napínavé zápasy, které odstartují celou ligu, ve které se přihlášené týmy utkají o věcné ceny. Tak neváhejte a přijďte podpořit svůj oblíbený tým!
JPLeague
JPLeague

Projekt JPLeague vznikl s ambicemi oživit česko-slovenskou CS:GO scénu a jelikož se v první zkušební sezóně setkal s velkým zájmem a naplněnou kapacitou, přináší vám právě nyní druhou sezóny úspěšné ligy. I tato sezóna se odehrává ve velice obdobném duchu, jako ta první, tedy ve čtyřech skupinách po osmi týmech. Mezi pozvanými týmy můžete sledovat známější jména, objeví se zde například Infactus Gaming, BloodyDevils, BRUTE Academy, nebo GLORE, kteří se utkají v jedné ze čtyř připravených skupin.

Po odehraných skupinových zápasech bude následovat play-off, které se bude hrát podobou zápasového pavouka systémem BO3. Liga už zná své první zápasy a celé klání odstartuje svůj úvodní zápas mezi BloodyDevils a Huskies, kteří se poperou o výhru již dnes 19. června v 17:00 hodin. Další informace a rozpis zápasů můžete samozřejmě sledovat přímo na webu JPLeague. Ve druhé sezóně týmy poměří své síly o hodnotné ceny, kde nebudou chybět ani herní periferie. Celá událost a veškeré náležitosti kolem ligy se aktivně zdokonalují a snaží se přiblížit kvalitám profesionálních lig, tudíž vás tato sezóna přivítá s hromadou nových vylepšeních, což platí i pro vzhled webu, kvalitu streamu a hlavně administraci celé ligy. Pro více informací nezapomeňte sledovat Instagram.

Štítky: JPLeague