Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS vstupují na LOL scénu s Vinxenem, Vaskedem či navrátilcem Worrym

16. 6. 2020 | 19:09 League of Legends
Posledním týmem v Hitpoint Masters se stávají SINNERS, kteří tak po CS:GO budou zkoušet proniknout i do světa League of Legends. V sestavě se objeví několik známých jmen a radost budou mít i pamětníci. Na pozici trenéra totiž u SINNERS bude působit Worry.
SINNERS
SINNERS

Tým se skládá z prověřených jmen domácí scény. Toplane bude hájit Adiss, který se s Vikingekrig loni podíval i na Hitpoint LEGENDs. Největší jména ale přijdou až poté, jelikož v jungli nastoupí veterán Vinxen, kterého jsme naposledy viděli v dresu Sampi. Na midlane se vrací Ordno, který na jaře působil jako AD Carry rovněž u týmu Sampi. Na AD Carry nastoupí PiOk, někdejší hráč CZC.eSuby, který v jarním splitu dokázal výrazně pomoci Cyber Gaming v cestě na EU Masters a má za sebou zkušenosti i z dalších předních domácích týmů.

SINNERS pak nebude tlačit bota ani na pozici supporta, kde se představí stálice na česko-slovenské špičce Vasked. Ten ještě nedávno dominoval na domácí scéně v dresu eSuby, ale těsně před play-off ho nahradil Rufus a v následném play-off se Sampi neuspěl. I přesto jde o jednoho z předních supportů na domácí scéně. Už jen dle jmen lze usoudit, že půjde o silný a ambiciózní tým, který může mířit na přední příčky a potenciálně i postup na EU Masters. Pomoci by měl i bývalý AD Carry hráč Worry, který v minulosti hrál za eXtatus či Cyber Gaming a přichází po delší pauze. Údajně má ale velmi dobrý vliv na celý tým, a čas ukáže, kam až svou hvězdnou soupisku dokáže dovést v Hitpoint Masters.

Sestava SINNERS pro letní split:

 Česká republika Petr "Adiss" Pavlíček (Top)
 Česká republika Marek "Vinxen" Gardoň (Jungle)
 Česká republika Ondřej "Ordno" Prachař (Mid)
 Slovensko Lukáš "PiOk" Lőrinc (AD Carry)
 Česká republika Václav "Vasked" Benda (Support)

 Česká republika Jan "Worry" Voráček (Trenér)

Organizace SINNERS je známá zejména díky svému dominantnímu týmu ve hře Counter-Strike: Global Offensive. Tomu se totiž nedávno podařilo vyhrát obě nejdůležitější česko-slovenské soutěže (Sazka eLEAGUE a Tipsport COOL ligu) a již delší dobu českou scénu skvěle reprezentují na mezinárodní půdě. 

Týmy v Hitpoint Masters:

  • CZC.eSuba
  • Cyber Gaming
  • Team Sampi
  • Inside Games
  • Team Brute
  • Vikingekrig Esports
  • SINNERS
  • Gunrunners.AOC