Přejít k hlavnímu obsahu

Legenda CS:GO Dosia má za sebou dočasný ban na Twitchi

7. 7. 2020 | 12:28 Counter-Strike 2
Mikhail “Dosia” Stolyarov, každý ho zná jako renomovaného hráče Counter Strike: Global Offensive a také jako streamera. A právě on před pár dny dostal dočasný ban na Twitch.tv, kvůli urážkám, které při svém živém vysílání řekl.
123
123

Dosia je známý právě tím, že u svého hraní často používá urážky nejen anglické ale občas také ruské, právě to se mu nejspíše stalo osudným po té co na jednom ze svých streamu použil ruské slovo "pidor", které se překládá jako "gay" nebo "homosexuál" v hanlivém smyslu a díky postupně se zpřísňujícím pravidlům Twitche na sebe jeho dočasný ban nenechal dlouho čekat.

Sám Dosia se na svém Twitteru k banu vyjádřil pouze tím, že je v šoku, ale nepotvrdil důvod svého banu, ani jak dlouho bude trvat. 

Poté, co Twitch začal aplikovat tvrdší pravidla a aktivně tak bojovat proti urážkám a toxicitě na své platformě, obdrželo ban mnoho streamerů, dokonce i těch velmi populárních. Právě z toho důvodu mnoho lidí přijalo tyto změny velmi negativně, nicméně většina se shodne, že je to pro platformu dobře a pomůže ji to takto se vyvinout v lepší a tolerantnější prostředí, kde není pro toxicitu místo.

Štítky: Dosia