Přejít k hlavnímu obsahu

The Sims budou mít vlastní esport reality show!

12. 7. 2020 | 11:10 Všechny hry
Electronic Arts oficiálně představují novou kompetitivní reality show, ve které se bude soutěžit o nejlepší design i příběh postav ze světa Sims. Spojení s ELEAGUE a BuzzFeed Multiplayer jde o velký pokus o vstup na esportovou scénu s dotací 100 000 dolarů.
Sparkd
Sparkd

The Sims se do hráčských myslí zapsala jako "ta hra pro holky". I když ji ve velkém hrají i muži (asi 40 %), byla to jedna z prvních her, kterou si ve velkém oblíbily právě ženy. To je cítit i z celého nového eventu, který na první pohled působí jako jedna TV soutěží ve hledání nejlepších svatebních šatů. 

The Sims Spark’d bude čtyřdílná série mezi dvanácti online osobnostmi, které se utkají o prize pool ve výši 100 000 dolarů. Mezi porotou bude sedět také Dave “SimGuruNinja” Miotke, který je jedním z hlavních vývojářů studia Maxis, jenž za oblíbenou sérií The Sims stojí.

Všichni vášniví hráči ale nemusí zoufat, protože hráči The Sims budou mít možnost soutěžit v rámci Spark’d Challenge. V tomto programu budou hráči soutěžit v sérii herních výzev a pokud všechny splní, mají šanci, že se představí v nové sezóně jako soutěžící a zároveň získá cenu "Top Creator". Soutěž odstartuje 17. července na televizi TBS, ale od 20. července bude možné sledovat dění také na YouTube kanále BuzzFeed Multiplayer.