Přejít k hlavnímu obsahu

Nový PlayStation Plus Celebration Pack, jak ho získat?

11. 7. 2020 | 14:09 Fortnite
Pro majitele PlayStation Plus je nyní dostupný nový pack, který obsahuje unikátní Glider, Emote a Stopu. Jak si jej můžete aktivovat? S tím vám samozřejmě poradíme.
PlayStation Plus Pack
PlayStation Plus Pack

Majitelé PlayStation Plus si už v minulosti mohli aktivovat unikátní Pack, který byl přístupný pouze pro ně. Sony také oznámilo, že investovali 250 miliónů dolarů do Epic Games za účelem sblížení obou firem a zlepšení zážitků uživatelů. 

Fortnite PlayStation Plus Celebration Pack

Nejedná se o první a ani o poslední pack pro uživatele PlayStation, Sony je, co se týče odměn do Fortnite, nadměrně štědrý a majitelé PlayStation mají největší přístup k předmětům zdarma. 

Emote

Nový Emote byl objeven Leakery už v 13.20 Update. Nese jednoduchý název "Emote" a je modré rarity. 

Glider

Součástí Packu je i nový Stratosphere Glider, který byl odhalen Leakery už na začátku nové sezóny. Glider je taktéž modré rarity. Poslední součástí Packu je letová stopa, ačkoliv se nejedná o nejoblíbenější předmět ve Fortnite, tak i jako dárek zdarma určitě potěší. 

Jak získat nový PlayStation Plus Pack?

Pokud vlastníte PlayStation Plus, tak jediné, co musíte udělat, je si stáhnout Pack z PlayStation Store. Poté by vám měly být předměty přidány na účet.