Přejít k hlavnímu obsahu

Rodiče v Indonésii pojmenovali své dítě Google, ten jim za to poslal odměnu

16. 7. 2020 | 08:00 Všechny hry
V posledních letech rodiče často své děti pojmenovávají zvláštními jmény, počínaje jmény seriálových postav a konče názvy firem či produktů. A tak se rodiče v Indonésii rozhodli své dítě pojmenovat Google. Jak na to světoznámá společnost zareagovala?
Google
Google

V listopadu minulého roku se rodičům v Indonésii narodil chlapeček, kterého se rozhodli pojmenovat Google a americký technologický gigant je za jejich rozhodnutí odměnil, po té co se o tom dozvěděl skrz sociální sítě. Podle maminky její syn v balíčku od společnosti obdržel několik předmětů, oblečení a také gratulaci rodičům. Maminka se také svěřila, že nejdříve byla proti nápadu svého muže pojmenovat dítě Google, ale nyní toho vůbec nelituje. Tak málo očividně stačí k přesvědčení o tom, že to byla rozhodně dobrá volba.

Reakce internetu na zveřejnění této zprávy na sebe nenechala dlouho čekat a jeden otec se rozhodl vyzkoušet své štěstí s vtípkem u SteelSeries. Zveřejnil tweet se screenshotem původního článku o malém chlapečkovi a pak fotku sebe a své dcery s textem: „Ahoj SteelSeries, viděli jste tohle? Šílené, že? Haha nicméně tady je fotka mě a mé krásné dcery – Apex Pro TKL“. Na tuto zprávu zareagovalo SteelSeries na svých facebookových stránkách s poznámkou "Dobrá práce". 

Zdroj: thestar.com
Štítky: Google, SteelSeries