Přejít k hlavnímu obsahu

Rapper Logic po ukončení hudební kariéry podepsal exkluzivní smlouvu s Twitchem

22. 7. 2020 | 19:15 Twitch.tv
Populární zahraniční rapper Logic se rozhodl ukončit svou hudební kariéru s vydáním svého šestého alba. Toto rozhodnutí spustilo spekulace, zda by se mohl vrátit ke streamování, a tyto spekulace se nakonec ukázaly jako pravdivé – Logic podepsal exkluzivní smlouvu s Twitch.tv!
Logic
Logic

Známý rapper se v minulosti netajil svou vášní k hrám a konzolím. Na svém youtubovém kanálu, který v tuto chvíli má více než milion subscriberů, se například chlubil svou sbírkou konzolí. Dokonce se věnoval i streamování FPS her (například Call of Duty), bohužel však jeho poslední vysílání proběhlo v prosinci. Právě díky jeho vášni a zkušenostem s Twitchem se po jeho odchodu z hudební scény začalo spekulovat, zda by se nemohl vrátit na tuto streamovací platformu.

Sám Logic tyto spekulace potvrdil v interview pro The Verge, ve kterém také řekl, že chce svou tvorbu vést spíše odpočinkově a zábavně, aby se lidé měli kde zasmát a pobavit po celém dni politických debat a protestů. Pokud někoho zajímá jaký má názor na momentální svět, má si poslechnout jeho hudbu. V rozhovoru však neřekl, jak vysoká byla nabídka Twitche, nicméně potvrdil, že by se mělo jednat o sedmimístnou sumu (v dolarech).

Twitch svého nového streamera nezapomněl přivítat tweetem. Logic odpověděl, že mu komunita chyběla a vypadá to, že se na svou novou streamerskou kariéru těší. Pokud jste i vy zvědaví a těšíte se na jeho přenosy, můžete mu už nyní dát follow zde.

Zdroj: theverge.com
Štítky: Logic