Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq přichází s turnajem a soutěží o čtyři Mega Bundles ke Scholomance Academy

25. 7. 2020 | 19:58 Hearthstone
Chcete-li jít do nové expanze Scholomance Academy připraveni, ale zároveň nemáte peněz na rozhazování, určitě váš potěší soutěž od týmu Entropiq. Vyhrát v ní totiž můžete hned čtyři Mega Bundles!
Scholomance Academy
Scholomance Academy

Mega Bundle pro blížící se expanzi Scholomance Academy nabízí za 79,99 € celkem dost (více informací najdete spolu s tím o celé expanzi ZDE), ne všem se ale chce do hry investovat reálné peníze, a tak se s ním můžou rozloučit. Tedy pokud se jim nebude dařit v soutěži od organizace Entropiq, v níž se rozdají rovnou čtyři! Jak můžete jeden z nich vyhrát?

Zaprvé je zde možnost uspět v turnaji, na nějž se dá přihlásit tady. Průběh tohoto eventu bude vysílán živě a vyhrát v něm jde tyto ceny:

  • 1. místo:SA Mega Bundle + Entropiq tričko
  • 2. místo: Fine Gusto balíček + Entropiq tričko
  • 3. místo: Entropiq tričko

Právě při streamu tohoto turnaje, který odkomentují hráči Entropiq Faeli, En1gma a Jobsad, půjde vyhrát další z balíčků. Bude se stačit v chatu přihlásit commandem a tři vylosovaní pak získají velice podobné ceny jako samotní hráči –⁠ první získá SA Mega Bundle, druhý balíček od Fine Gusto a třetí Entropiq tričko. Pro ty, kterým ale nevyhovuje datum 29. července, kdy se vše odehraje, jsou zde ještě další dvě možnosti. Další z balíčků totiž půjde vyhrát na Instagramu Entropiq a ten poslední na jejich Twitteru.

Zdroj: entropiq.gg
Štítky: Entropiq
miluju videohry a hlavně ligu legend