Přejít k hlavnímu obsahu

Cyber Gaming představují novou sestavu, vévodí ji Krajda

26. 7. 2020 | 19:11 Hearthstone
Organizace Cyber Gaming začíná v Hearthstone od začátku a představuje zbrusu novou sestavu! Té vévodí jméno Matyáš "Krajda" Krajíček.
CG HS
CG HS

Jedna ze stálic naší scény, která už ale nepatří k nejaktivnějším, je organizace Cyber Gaming, jež nyní opět vstupuje do vod Hearthstone. A to rovnou se zbrusu novou sestavou! V ní se nachází hned pět hráčů a rozhodně to nejsou žádní nováčci. Z větší části jde navíc o karbaníky, kteří už spolu dříve spolupracovali. Hned čtyři z nich totiž letos měli původně oblékat dres iNvolute, jenže spolupráce s nimi evidentně úplně nešlapala, a tak nyní přechází pod CG. Z tohoto kvarteta je asi nejpodstatnější zmínit Matyáše "Krajda" Krajíčka, jenž je na CZ/SK scéně známou tváří, především díky působení v ECLOT. Krajda navíc tvoří spolu s Jobsadem a BlizzconJanem známé bratrské trio, HS má tudíž evidentně v genech.

Spolu s ním v iNvolute působili i Jakub "Jinaciidudlik" Studený, bývalý kapitán samotných iNvolute a Mindfinder Esports, a Kamil "FakinAdsso" Dvorský, kterého můžete znát jako účastníka loňského Last Callu. Sestavu tehdy uzavíral David "Valachuj" Švarc, semifinalista loňských ESL Nationals CZ/SK, v Cyber Gaming se v ní ale ukáže ještě Lukáš "Krepk" Pecháč. Ten zatím úplně prorazit nestihl, možná mu v tom ale právě angažmá v CG.

HS sekce Cyber Gaming tedy vypadá takto:

 Česká republika Kamil ''FakinAdsso'' Dvorský
 Česká republika Matyáš "Krajda" Krajíček
 Česká republika David "Valachuj" Švarc
 Česká republika Jakub "Jinaciidudlik" Studený
 Česká republika Lukáš "Krepk" Pecháč

 

Štítky: Cyber Gaming
miluju videohry a hlavně ligu legend