Přejít k hlavnímu obsahu

Krom klasického PlayStationu 5 bude možné si koupit konzoli z 24karátového zlata

28. 7. 2020 | 08:00 Všechny hry
Ačkoliv mnoho hráčů bude pravděpodobně delší dobu šetřit i na „obyčejné“ Xbox Series X a PlayStation 5, které mají letos vyjít, ti, kdo si rádi dopřejí luxusní výstřednosti, si budou moci koupit konzoli z pravého zlata.
PS5
PS5

Luxusní značka Truly Exquisite odhalila plány na vydání konzole PS5 pozlacené 24karátovým zlatem, spolu s další verzí, tzv. „rose gold“. Zatím není známá jejich cena, ačkoliv je pravda, že dosud se neví ani, kolik bude stát samotný PlayStation 5 bez zlaceného kabátku. Uvidíme, s největší pravděpodobností to však nebude levná záležitost.

Tato „Speciální limitovaná luxusní edice PS5“ je velmi oslnivá, ostatně stejně jako celé webové stránky značky Truly Exquisite, díky níž můžete zlatem pokrýt, co si zamanete, ať už je to iPhone, nebo třeba tenisky. 

Pokud přece jen máte na účtu dostatek financí a potrpíte si na tyto luxusní záležitosti, získat jednu takovou nebude nic lehkého, neboť se tyto konzole vyrobí ve velmi malém počtu, „světově pravděpodobně nebude vydáno více než 100 kusů“. 

„PS5 je pravděpodobně nejočekávanější herní konzole, kter kdy byla vydána, a mnoho lidí čeká na její vydání roky. Nabídka luxusní limitované edice PS5 pro jednotlivce, kteří chtějí skutečně vyniknout, budou oblíbenou volbou,“ uvedl zakladatel a ředitel značky Kunal Patel. 

Oficiální datum vydání zatím není známo, věří se však, že budou tyto konzole dostupné kolem letošních Vánoc. 

Zdroj: gamebyte.com
Štítky: Playstation