Přejít k hlavnímu obsahu

Afterparty wrap lze získat zadarmo

30. 7. 2020 | 22:09 Fortnite
Komu by se nelíbilo dostávat ve Fortnite věci jen tak? Jelikož tímto nepohrdne jistě nikdo z vás, poradíme vám, jak získat tento zbrusu nový wrap.
wrap
wrap

Epic takto nedávno poskytl hráčům Verve emote. Ten byl k dispozici mezi 27.-29. červencem za pouhé přihlášení a byl součástí show We the people (zde). V předchozích sezónách jsme též měli možnost získat předměty zdarma. Různé spolupráce nabízeli hráčům výzvy, za jejichž splnění dostali odměnu. Bylo tomu tak i během Vánoc, kdy hráči mohli díky otevírání dárků získat rovnou 2 nové skiny a nejen to. Získat mohli i wrapy, glidery, obrázky načítací obrazovky, emoty a spraye.  

skiny zdarma

Jak získat wrap?

Afterparty wrap je možné získat už zítra. Jedná se o úplně první hudebně-reaktivní wrap. Je součástí Diplovy Higher Ground party royal akce (zde), která se bude konat zítra ve 2 ráno a potrvá 30 minut. Pokud zrovna v tu dobu něco máte, budete se na něj moci znovu podívat v pondělí 3.srpna. Stejně jako hráči získali Verve emote, je pro získání wrapu nutné přihlásit se v určitou dobu. Tato doba je mezi pátkem 31.července od 02:00 hodin do 2.srpna do 02:00 hodin. Není nutné se účastnit Higher Ground party royale akce. 

 

wrap
Štítky: free, wrap,