Přejít k hlavnímu obsahu

LEC: Patrik se svou Kalistou zničil Misfits! MAD Lions klopýtli

1. 8. 2020 | 23:00 League of Legends
Zbývá již jenom pět utkání do konce základní části a tým Misfits Gaming se nachází těsně mimo play-off příčky. Sestavě jde v důležitý týden na pomoc český support Denyk, který ze hry vypadl před začátkem letního splitu.
MAD Lions LEC
MAD Lions LEC

2. hrací den: Dnes došlo ke vzájemnému duelu Patrika a Denyka, kdy se z vítězství poradoval první jmenovaný. Český střelec výkonem za Kalistu (8/0/2) jednoznačně dotáhl svůj tým k cennému vítězství, díky čemuž se EXCEL drží po boku Fnatic na děleném 5. místě. MAD Lions se naopak nedokázali osamostatnit na první příčce, jelikož jakmile Rogue prohráli s SK Gaming, MAD Lions neočekávaně podlehli Vitality. Šanci na play-off cítí před posledním kolem stále i Neon se Schalke 04. Ve výhře nad Origen dohrál slovenský marksman za Sennu se skóre 0/0/14. Utkání týdne jasně ovládli reprezentanté G2 Esports, kteří dokázali dominovat proti Fnatic. Rekkles a spol. sice dlouho vzdorovali, ale v čase 34:37 nakonec kapitulovali. Hráčem zápasu se stal Caps, jenž za LeBlanc dohrál s bilancí 8/2/6.

1. hrací den: Z hlediska CZSK zástupců šlo o velmi slušný den. Ve vzájemném souboji střelců Neona a Patrika zvítězil slovenský zástupce, který za Sennu (7/0/3) pomohl Schalke ke třetí výhře v řadě. Návrat do ligy zažil Denyk, který sice z hlediska skóre nepodal velkolepý výkon, ale v late game předvedli Misfits daleko lepší hru a připsali si cenné vítězství nad SK Gaming. MAD Lions zase zvládli udolat Origen, a to s netradiční botlane ve složení Lux + Sona. Samozřejmě nechyběla ani další originální oslava!

Ještě před pár dny jsme se, stejně jako mnozí jiní podivovali nad tím, proč se Denyk stále nevrátil do základní sestavy týmu Misfits. Rozhodnutí zřejmě uspíšila i bídná forma z posledních týdnů, jelikož Misfits prohráli ve čtyřech utkáních za sebou. Český support byl právem chválen za svůj shotcalling, pohyb po mapě a synergii s junglerem Razorkem. V předposledním hracím týdnu ho čekají utkání proti SK Gaming a krajanovi Patrikovi v týmu EXCEL. V sedmém hracím týdnu budou MAD Lions hájit první příčku a těšit se též můžeme na odvěký souboj G2 proti Fnatic.

 


LEC 2020 Summer

#TýmSkóre
1MAD Lionslogo std.png⁠MAD Lions11 - 4
2Rogue (European Team)logo std.png⁠Rogue11 - 4
3SK Gaminglogo std.pngSK Gaming8 - 7
4G2 Esportslogo std.pngG2 Esports8 - 7
5⁠⁠Fnaticlogo std.pngFnatic7 - 8
6⁠⁠Excel Esportslogo std.pngExcel Esports7 - 8
7⁠⁠Origenlogo std.pngOrigen6 - 9
8Misfits Gaminglogo std.png⁠Misfits6 - 9
9Team Vitalitylogo std.png⁠⁠Team Vitality6 - 9
10FC Schalke 04 Esportslogo std.png⁠FC Schalke 045 - 10

7. hrací týden
Pátek 31. července
S04⁠FC Schalke 04 Esportslogo std.png1:0Excel Esportslogo std.png⁠XL
MSF⁠Misfits Gaminglogo std.png1:0SK Gaminglogo std.png⁠SK
MAD⁠MAD Lionslogo std.png1:0Origenlogo std.png⁠OG
VIT⁠Team Vitalitylogo std.png0:1G2 Esportslogo std.pngG2
FNC⁠Fnaticlogo std.png0:1Rogue (European Team)logo std.pngRGE
Sobota 1. srpna
OG⁠Origenlogo std.png0:1FC Schalke 04 Esportslogo std.png⁠S04
MSF⁠Misfits Gaminglogo std.png0:1Excel Esportslogo std.png⁠XL
RGE⁠Rogue (European Team)logo std.png0:1SK Gaminglogo std.png⁠SK
VIT⁠Team Vitalitylogo std.png1:0MAD Lionslogo std.png⁠MAD
G2⁠G2 Esportslogo std.png1:0Fnaticlogo std.png⁠FNC
Štítky: LEC, Denyk, Misfits