Přejít k hlavnímu obsahu

Samsung představuje pět nových zařízení Galaxy k práci i zábavě

6. 8. 2020 | 09:00 Všechny hry
V rámci událosit Galaxy Unpacked se představilo pět nových výkonných přístrojů Samsung. Mezi novinky patří chytré telefony Galaxy Note20 a Galaxy Note20 Ultra, nejvýkonnější modely řady Note v historii, univerzální tablety Tab S7 a S7+, špičkové chytré hodinky se zdravotními funkcemi Galaxy Watch3, stylová ergonomická sluchátka s vynikajícím zvukem Galaxy Buds Live a konečně Galaxy Z Fold2, vylepšený skládací telefon nové generace.
Galaxy Unpacked
Galaxy Unpacked

Chytré telefony řady Galaxy Note20 jsou opravdu mimořádné – při práci poslouží jako kvalitní počítač, při zábavě jako profesionální herní zařízení. Řadu tvoří dva modely: Galaxy Note20 Ultra, určený příznivcům řady Note se zájmem o maximální výkon a produktivitu, a Galaxy Note20 pro širší skupinu uživatelů, kteří chtějí prostě co nejlépe využít čas při práci i zábavě. V obou případech se můžete těšit na mimořádnou výkonnost, takže budete moci strávit více času se svými blízkými.

„Ještě nikdy jsme se nespoléhali na moderní technologie tak silně jako dnes. Spojuje nás s celým světem v době, kdy čelíme mimořádně vážným problémům. Technologie musejí život zjednodušovat, nesmějí ho komplikovat. Proto představujeme pět nových zařízení. Každé z nich je dostatečně výkonné, aby uživatelům pomáhalo v práci i při zábavě. A při vzájemném propojení fungují výtečně dohromady, takže se můžete plně soustředit na to, co je pro vás nejdůležitější,“

prohlásil dr. TM Roh, prezident a ředitel divize mobilních komunikací společnosti Samsung Electronics.

Modely řady Galaxy Note20 mění způsob, jakým lidé pracují. Můžete být díky nim maximálně výkonní, ať už jste kdekoli, a vaše produktivita se tak výrazně zvýší. Už od roku 2011 mají uživatelé modelů Note k dispozici dotykové pero S Pen a aplikaci Samsung Notes, které se od té doby neustále vylepšují. Díky tomu je psaní pohodlné, jako když píšete skutečným perem na papír, a systém přitom samozřejmě nabízí veškeré pokročilé digitální funkce.

Galaxy Note20

Tyto základní vlastnosti řady Note se s modely Galaxy Note20 dostávají ještě na podstatně vyšší úroveň, a navíc je najdete i v tabletech Tab S7 a Tab S7+. Díky dlouholetému a stále prohlubovanému partnerství Samsungu a Microsoftu navíc Galaxy Note20 velmi dobře spolupracuje s počítači s Windows. Takto výkonný pracovní nástroj navíc nabízí spoustu skvělých funkcí, mezi které patří nová verze dotykového pera S Pen, flexibilnější a užitěčnější funkce aplikace Samsung Notes a hlavně umožňuje práci na různých zařízení.

Zábava na úrovni a špičkový výkon

Partnerství Samsungu a Microsoftu se u modelů Galaxy Note20 neuplatní jen v práci, ale také při zábavě, která se tak dostává na výrazně vyšší úroveň. Náruživí hráči se můžou těšit na mimořádný zážitek, s jakým se u chytrých telefonů od Samsungu ještě nikdy nesetkali – můžete se povalovat na gauči nebo odpočívat v zahradě, a přitom si užívat hraní v profesionální kvalitě. Díky Galaxy Note20 získáte dosud nevídaný výkon, konektivitu a také nejlepší displej v historii. Nechybí ani špičkový fotoaparát a další nástroje pro špičkové snímky a videozáznamy. Samozřejmostí je bezproblémový multitasking s technologií Advanced Samsung DeX.

Kromě kamery profesionálních kvalit přímo v telefonu s rozlišením 8K a poměru stran 21:9 si na Galaxy Note20 můžete užít oblíbené hry pro Xbox. Od 15. září si díky cloudovému beta systému Xbox Game Pass Ultimate v mobilní podobě zahrajete více než stovku oblíbených her původně určených pro Xbox. Patří k nim hity jako Minecraft Dungeons či Gears 5.5 O vynikající herní zážitky s Galaxy Note20 se dále stará i speciální engine s umělou inteligencí a optimalizovaná zvuková odezva přes Bluetooth, případně dotyková odezva 240 Hz (u modelu Galaxy Note20 Ultra). K výtečnému dojmu přispívá i nejrychlejší procesor v dějinách řady Galaxy a vynikající displej. Prostě špičkové herní zařízení přímo ve vaší kapse.

Galaxy Note20

K chytrým telefonům řady Galaxy Note vždy patřil vysoký výkon. Řada Galaxy Note20 na tuto tradici navazuje coby nejvýkonnější série Note v historii a jistě zvládne vše, co od ní uživatelé očekávají a co mají na modelech Galaxy rádi. Poprvé v historii řady Note je u modelu Galaxy Note20 Ultra k dispozici vynikající displej Dynamic AMOLED 2X s obnovovací frekvencí 120 Hz, tedy záruka skvělého obrazu. Budoucnost patří bleskurychlé technologii 5G10 s mimořádně krátkou odezvou a Samsung je v této oblasti světovým lídrem, takže ji nové telefony samozřejmě rovněž podporují.

Ekosystém Galaxy, Tab S7 a Tab S7+ k práci i kreativní činnosti

Dva univerzální tablety Galaxy Tab S7 a Tab S7+ v sobě spojují schopnosti počítačů, flexibilitu tabletů a konektivitu chytrých telefonů. Patří do rodiny modelů Galaxy 5G a jejich majitelé se můžou těšit na bezproblémové videokonference, rychlé stahování a streaming bez sebemenšího zadrhávání. O výkon, za jaký by se nemusel stydět i kvalitní počítač, se starají výkonný procesor, vylepšený ochranný kryt s klávesnicí (prodává se samostatně) a vylepšené dotykové pero S Pen s podobnými schopnostmi jako u telefonů Galaxy Note20. Dohromady vám to vše umožní udělat více práce za kratší dobu.

Ovšem tablet neslouží jen k práci, ale také k zábavě. Při ní člověk u obou modelů Tab S7 i Tab S7+ ocení špičkový displej s obnovovací frekvencí 120 Hz, takže si budete moci naplno vychutnat hraní na cloudových serverech i streaming filmů a seriálů ve vysokém rozlišení – anebo obojí dohromady, protože ani multitasking nepředstavuje žádný problém. A pokud potřebujete na práci, hraní nebo tvoření větší prostor, je tu Galaxy Tab S7+ s vynikajícím displejem Super AMOLED a velkou úhlopříčkou 12,4“ čili 30,4 cm.

Galaxy Tab S7

Galaxy Z Fold2, Galaxy Watch3, nebo Galaxy Buds Live

Galaxy Z Fold2 nabízí celou řadu důležitých inovací, spojuje v sobě praktické provedení a flexibilitu chytrého telefonu s výkonem a velikostí tabletu, což je záruka jedinečné produktivity. Unikátní design si vychutnáte ve složeném i rozloženém stavu. Základem jsou dva displeje Infinity-O Displays v podstatě bez rámečků, tudíž zabírající prakticky celou plochu přístroje. Displej Cover Screen má úhlopříčku 6,2 palce neboli 15,8 cm, velký hlavní displej má 7,6 palce (19,3 cm).21 Oba jsou tak větší než u Galaxy Fold. 

Dalším produktem jsou Galaxy Watch3, chytré hodinky nové generace, které uživatelům pomáhají plnit fitness plány, hlídat si každodenní pohyb a vůbec lépe se starat o zdraví. Navíc si můžete monitorovat množství kyslíku v krvi, zaslat vaši lokaci na předem zadané kontakty, či využít nástroj Running Analysis, který vám pomůže vylepšit běžecké výkony. Také se Seznamte s novou generací sluchátek True Wireless, tedy s modelem Galaxy Buds Live. O kvalitní zvuk se starají technologie renomované firmy AKG, větší membrána s průměrem 12 mm a samostatný basový kanál.

Galaxy