Přejít k hlavnímu obsahu

Disrespect se konečně ukázal na prvním YouTube streamu! Podívanou sledovaly statisíce fanoušků

9. 8. 2020 | 16:00 Twitch.tv
Dr Disrespect nás nejdříve navnadil formout jeho zkušebního streamu na YouTube, kde ještě on sám ovšem nefiguroval. V pátek konečně dostál svému slovu a dostavil se na svůj první oficiální stream na YouTube, který slavil obrovský úspěch. Streamerská hvězda tak řádně oslavila svůj návrat, i když se odehrál na jiné platformě!
Doc YouTube
Doc YouTube

Po Dr Disrespectově zkušebním streamu, na který se nahrnulo úctyhodné množství fanoušků, se nám šampion na svém pátečním vysílání konečně ukázal v celé své kráse. Diváci už tak nemuseli odcházet zklamaní ze sledování statického deštivého obrázku čerpací stanice, protože sám Doc se konečně ukázal na obrazovce na svém prvním oficiálním YouTube streamu! A vypadá to, že Doc si opravdu úspěšně našel nový domov, donaty a předplatnými se to na streamu jen hemžilo!

Nadšení diváci netrpělive čekali na návrat oblíbeného streamera a sledovanost tak přirozeně předčila první zkušební stream. Číslo se hned při začátku vysílání a konci startovního odpočtu vyšplhalo na více než neuvěřitelných 400 000 diváků. Doc na stream ovšem dorazil s hodinovým zpožděním, ale ti nejvěrnější fanoušci na něj dávno čekali v desetitisícovém počtu, dokud se konečně neobjevil upravený odpočet začátku dlouho očekávané show!

Disrespect samozřejmě na svůj návrat připravil pořádnou a propracovanou podívanou, jak je u něj již zvykem, přičemž nejprve bavil fanoušky, když předstíral, že neví o tom, že jeho stream vůbec běží naživo. Nakonec ovšem zajel do starých kolejí a diváci mohli sledovat Doca takového, jak jsou na něj zvyklí. Během streamu jsme se znovu dozvěděli, že ani po takové době od svého banu na Twitchi stále ani sám streamer neví jeho příčinu. Toto téma vyvolalo takový zájem, že jeho stream v jednu chvíli sledovalo téměř 510 000 lidí!

Štítky: Dr Disrespect