Přejít k hlavnímu obsahu

Nedělní měsíční finále ovládl davidek z Rentgen Gaming

10. 8. 2020 | 21:49 Hearthstone
Nedělní podvečer nabídl finále další turnajové série v Hearthstone a opět to byla zajímavá podívaná! Už proto, že na jejím konci se nejvíce radoval nepříliš známý hráč s nickem davidek.
Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Samsung MČR v mobilních hrách 2020

Minulý čtvrtek nabídl poslední otevřený NightCup z dva týdny předtím odstartované MČR turnajové série, což znamenalo, že v neděli jsme si mohli užít její finále. To nabídlo jako klasicky souboj osmi nejlepších z uplynulých open cupů, na které čekala řežba o zajímavou porci kvalifikačních bodů i finanční odměny. V akci se tudíž ukázala i některá známá jména, startovní listině ale vévodili i zelenáči.

Vedle Mattyho, Benka, Valdaboye CptBoatsNHoes tak o úspěch usilovali i tuning97, Eichii, davidek Faileeer miluje Beddoga. Hned na úvod se ale ukázalo, že zvučné jméno s sebou většinou nese i skill. Mimo jediného utkání, kde na sebe narazili dva méně známí karbaníci, totiž ze čtvrtfinále postupovali vždy veteráni. Novou krev ale stále reprezentoval davidek z Rentgen Gaming, a ten nakonec i ukázal, že počítat by se s ním opravdu mělo. Po semifinálové výhře nad Benkem totiž zvládl porazit i Mattyho, a stal se tak mistrem. Jak k tomu došlo, se můžete podívat třeba zde na záznamu grandfinále.

Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend