Přejít k hlavnímu obsahu

Co bylo opraveno v updatu z 12. srpna?

13. 8. 2020 | 08:00 Fortnite
Epic včerejším dnem přidal malou aktualizaci, která se zaměřila na některé herní problémy. Pokud vás zajímá na které, pokračujte ve čtení tohoto článku.
update
update

Minulý týden vyšel update v13.40, který do hry přinesl s velkým zpožděním auta a s nimi i několik bugů. Jedním z nich bylo například létající auto, čehož hráči hojně využívali. K tomuto problému došlo tak, že jste na korbu náklaďáku položili kanystr s palivem a jezdili s ním tak dlouho, dokud nevzletěl. Tento bug Epic napravil velmi rychle. Opravil také některé problémy se stabilitou, na které si hráči stěžovali převážně na Redditu a na dalších sociálních sítích.  

fly truck

Aktualizace nepřinesla žádný nový obsah a soubory. Jak už jsme psali, vyřešila problémy se stabilitou na PS4 a XBox One spolu s opravením Aquaman skinu pro uživatele Macu.  

aquaman

Uživatelé konzolí XBox One a Mac by již měli mít možnost tuto aktualizaci stáhnout a pro uživatele PS4 by měla být dostupná později. Toto by měla být poslední aktualizace před koncem třetí sezóny, pokud se tedy neobjeví nějaké velké chyby kvůli začátku čtvrté sezóny. Všechny soubory ohledně eventu byly do hry přidány už v minulé aktualizaci a díky dataminerům bychom se postupně měli dozvědět víc.