Přejít k hlavnímu obsahu

S akcí Mega Drop ušetříte 20 %

13. 8. 2020 | 21:15 Fortnite
Přemýšleli jste v poslední době o nákupu V-Bucksů a nedostali jste se k tomu? Ode dneška máte super možnost nakoupit je se slevou.
megadrop
megadrop

Epic oznámil Mega Drop slevy. Tím pádem z každého nákupu ušetříte 20 % vašich úspor. Utrácet levněji můžete na PC, PS4, XBoxu One, Nintentu Switch a Macu.  

A co hráči na mobilu?

Ti také mohou získat slevu, nicméně si musejí vybrat a použít přímou platební metodu od Epicu. Hráči na Androidu a IOSu mohou používat tuto novou platební metodu a ušetřit až 20%, jelikož Epic předá úspory ze zpracované platby přímo jim. Po vybrání balíčku a přechodu k nákupu se objeví tabulka se dvěma platebními metodami. Pokud nakoupí přes Apple nebo Google Store, cena za 1000 V-Bucksů bude necelých 10 dolarů, přičemž nákup přes přímou platbu od Epicu je bude stát necelých 8 dolarů. A to už se rozhodně vyplatí. Pro větší přehlednost jsme vám níže přidali screeny toho, jak to při nákupu vypadá:

platby

Jak už jsme psali, sleva je dostupná i na ostatních herních platformách, na kterých na rozdíl od telefonu nemusíte nic vybírat. Epic na svých oficiálních stránkách dokonce uvedl, že akce Mega Drop by měla být permanentní. To znamená, že není nijak časově omezená a že cena V-Bucksů by se tím pádem měla upravit. Také zmínil, že pokud se Apple a Google rozhodnou v budoucnu snížit své poplatky, tak ušetřené peníze z nákupu nechá hráčům.  

Dostanou něco hráči, co si utratili své peníze už dřív? 

Hráči, kteří si zakoupili od 17. července V-Bucksy nebo balíčky (například balíček Summer Legends skinů), dostanou do 17. srpna zdarma 20% bonusových V-Bucksů z utracené částky.