Přejít k hlavnímu obsahu

Nejnovější výzvy: Natankuj auto v Catty Corner

14. 8. 2020 | 11:00 Fortnite
Nejnovější výzvy jsou tu, takže pokud si nevíte rady, jak splnit tuto konkrétní, poradíme vám, jak jí udělat co nejlépe a nejrychleji.
catty corner
catty corner

Tento týden jsme dostali novou a předposlední várku výzev, takže musíme jako vždy splnit 7 různých úkolů. Jedna z výzev vyžaduje, abyste natankovali auto v Catty Corner. Epic přidal auta minulý týden v aktualizaci v13.40 a natankovat je lze jak na pumpách, tak pomocí kanystru s palivem. Tato výzva se může zdát snadná, nicméně při jejím plnění se mohou objevit různé problémy.

Jak úkol splnit?

Catty Corner jde lehce najít, jelikož se jedná o pojmenovanou lokaci normálně viděnou na mapě. V místě se nachází 2 větší budovy, přičemž jedna z nich je pumpa. Ta má kolem sebe vždy minimálně jedno vozidlo, takže si nemusíte dělat starosti s jeho hledáním. Pokud přistanete jinde než v Catty Corner, můžete si na určené místo dojet i jiným autem. Pokud jste tam ještě nikdy nepřistáli, nejspíš pro vás bude překvapením, že místo střeží Henchmeni. Buď je budete muset nejdříve eliminovat, nebo doufat, že se jim nepodaří vás zlikvidovat dřív, než splníte úkol. Pokud se tomuto chcete vyhnout, zkuste přistát na místě vyznačeném na obrázku níže: 

blue dot

Na modře vyznačené značce najdete telefonní budku. Pokud do ní vlezete, ven vyjdete oblečeni jako ostatní Henchmeni, což vám zajistí dokonalou kamufláž. Henchmeni si vás tím pádem nebudou všímat a vy budete moci splnit úkol co nejrychleji. K dokončení výzvy stačí natankovat pouze 1 % paliva. Úkol budete mít tím pádem splněný během pár vteřin.

pumpa