Přejít k hlavnímu obsahu

Nejnovější výzvy: Jak sebrat železo v Hydro 16

14. 8. 2020 | 17:00 Fortnite
Některé výzvy dokážou potrápit a zvláště ty s lokacemi, které nejsou vyznačené na mapě. Takže pokud vás zajímá, jak najít oblast Hydro 16 a splnit tak důležitou výzvu, pokračujte ve čtení.
lokace
lokace

Od včerejšího dne máme k dispozici další úkoly. Jedná se o předposlední úkoly této sezóny, takže by nebylo od věci zaměřit se na jejich plnění, zvlášť pokud stále nemáte hotový celý Battle Pass. Za dokončení této konkrétní výzvy dostanete 35 tisíc zkušenostních bodů, které vám pomohou ve vašem závěrečném postupování. 

Kde najdu Hydro 16? 

Tento úkol je poměrně snadné dokončit, pokud víte, kde Hydro 16 hledat. Orientační bod není vyznačen na mapě a jeho přesná poloha je jihovýchodně od Weeping Woods a východně od Slurpy Swamp. Pokud vám i tak dělá problém lokaci najít, vyznačili jsme ji pro vás na mapě:

hydro 16

Jakmile přistanete, uvidíte okolo několik generátorů a jiných železných objektů, které můžete zničit krumpáčem. Abyste dokončili výzvu, stačí nasbírat 200 kusů železa. Jelikož výzvy začaly ve čtvrtek, je možné, že zde bude přistávat mnoho hráčů, aby úkol splnili. Doporučujeme vám pro splnění zkusit mód Team Rumble, protože když vás protivníci eliminují, můžete tam znovu doletět (pokud je zóna v okolí) a pokračovat ve sbírání.