Přejít k hlavnímu obsahu

Top Shots: Hlasuj pro nejlepší akci úvodního týdne 1. Tipsport COOL ligy

19. 8. 2020 | 12:52 Counter-Strike 2
1. Tipsport COOL liga nabízí parádní akce, proto jsme vymysleli novou rubriku Top Shots. Z každého kola budeme vybírat tři nejpovedenější fragy aktérů elitní domácí CS:GO soutěže a po každém týdnu vždy vyhlásíme výběr, ze kterého budeme moci hlasovat pro finalistu do výběru za celou sezónu. Nyní tedy přicházíme s prvním výběrem.
Top Shots
Top Shots

Nejlepším celkem úvodního týdne 1. Tipsport COOL lig byli Sampi, kteří si jako jediní připsali šest bodů. Do našeho výběru se díky spraydownu proti eku dostal alespoň Dominik 'Fraged' Herz, jinak se prezentovali spíše účinnou týmovou hrou, žádné hvězdné fragy nebyly potřeba. Na druhém místě se nacházejí Enterprise Esports, jejichž zástupcem v našem výběru je David 'forsyy' Bílý, a to díky jeho AWP dovednostem, které v žádném podobném sestřihu nesmí chybět! První výhru eEriness MARVO jsme ocenili zařazením Davida 'Zajda' Zajíčka, virtuálně poslední Eclot Gaming pak reprezentuje Vit 'noobiq' Pohlot, jenž se prezentoval parádním clutchem s MAC-10. Celou šestici uzavírají hráči BRUTE, kteří zachovali chladnou ve dvou různých situacích. Ondřej 'Crazyy' Švec se svými parťáky zastavil útok za CT, Simon 'KWERTZZ' Horák se naopak blýskl senzačním clutchem.

Koho si vyberete vy? Vítěze úvodního kola Top Shots vyhlásíme během streamu 4. kola ve čtvrtek 20. srpna.

Top Shots: 1. hrací týden

Možnosti výběru
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.