Přejít k hlavnímu obsahu

3 záhady, které nikdy nebyly vyřešeny

22. 8. 2020 | 09:00 Fortnite
I Battle Royale hry mohou mít děj. Pokud máte rádi záhady a konspirační teorie, jistě vám dnešní článek udělá radost.
tajné příběhy
tajné příběhy

Epic si velmi zakládá na linii a eventech, které formují celkový příběh ve Fortnite. Již několikrát jsme mohli vidět s dostatečným předstihem naznačené příběhové linie, díky konkrétním easter eggům. Některé tyto příběhy ale vyšuměly a později se o nich neobjevila ani sebemenší zmínka. V těchto případech byly buď nahrazeny nějakými lepšími, nebo se je prostě vývojáři rozhodli ignorovat a věnovat se něčemu jinému. Jak už jsme psali, i když si hráči všímají každé drobné změny nebo náznaků na mapě, jsou stále takové, které jasný konec nemají. Pojďme se tedy podívat na tři z nich.  

1) Camp Cod 

Tato lokace byla přidána teprve v kapitole dvě, v sezóně jedna a vypadá jako vojenská pevnost nebo základna. Hráči si pospíšili s jejím prozkoumáváním a zjistili, že se zde nachází poměrně dost věcí, které odkazují na úplně původní mapu kapitoly jedna.  

důkaz

Je zde možné nalézt nápis z Lonely Lodge, nábytek z Dusty Diner spolu s obrázkem původního místa přistání meteoritu. Také se zde nachází staré hodiny z Tilted Towers a další kusy původní mapy. Chce nám těmito věcmi snad Epic něco naznačit? Vrátí se snad něco z původní mapy zpátky do hry? Existence tohoto místa zatím nebyla objasněna a zdá se, že tomu tak bude ještě dlouhou dobu.  

důkaz2

2) Tajné bunkry 

Starší hráči si jistě vzpomenou na jediný bunkr ležící v kapitole jedna ve Weiling Woods spolu s graffiti na zadní straně. Ten poté byl přesunut do Sunny Steps, kde v osmé sezóně vybuchla sopka. Od té doby je možné naleznout několik dalších bunkrů poblíž Retail Row, pod mořem u souřadnice 6 a jeden dokonce na malém ostrůvku pod chýší severně od Craggy Cliffs. Jelikož nás tyto bunkry doprovázejí již od první kapitoly, je tím pádem velmi podivné, že jejich záhada ještě nebyla objasněna. Spojuje je snad nějaký velký podzemní komplex? Co se zde nachází? Zjistíme vůbec někdy na tyto otázky odpovědi? Těžko říct.  

bunkr

3) Kamenní lidé 

V osmé kapitole první sezóny jsme viděli, jak ožívá obrovský kamenný muž a opodál i jeho žena. Spolu se objevili až po výbuchu sopky u lávy, kde ale dlouho nesetrvali. V sezóně devět jsme viděli, jak si tito manželé založili farmu a měli spolu synka. Po několika updatech se synek ohýbal pro květinu, upadl, a poté byl zachráněn kamenným psem. Nicméně po události s černou dírou tuto rodinku už nikdo nespatřil a její příběh tak zůstává v první kapitole. Setkáme se s ní ještě někdy? A co vlastně měla ve hře představovat? To už se asi nikdy nedozvíme. 

lidé