Přejít k hlavnímu obsahu

Jaké skiny nám donese čtvrtá sezóna?

22. 8. 2020 | 14:00 Fortnite
Pokud patříte mezi sběratele skinů a fanoušky Marvelu, tak vás jistě potěší, že se v další sezóně dočkáme rovnou několika nových hrdinů.
Marvel
Marvel

Tuto sezónu dostáváme všechny leaknuté zprávy s velkým předstihem a díky dataminerům jsme se dozvěděli, že čtvrtá sezóna bude v duchu Marvelu. Novinky v přechozích sezónách byly většinou odhaleny den před jejich uskutečněním, nicméně tato sezóna je, jak už jsme psali výjimkou. Dostupné dataminerské zdroje říkají, že nový Battle Pass by měl dokonce obsahovat skin Thora a Wolverina. 

Skin Thora 

Po poslední velké aktualizaci unikly komiksy, které byly přidány do souborů. Ve hře stále nejsou a ještě chvíli potrvá, než se do ní dostanou. Objevila se ale chyba, která některým hráčům umožnila tyto komiksy vidět v lobby. Na přiloženém obrázku níže můžete vidět Galaktuse, Thora a něco co vypadá jako duhový most. Obrázek níže byl pořízen náhodně na Nintendu a potvrzuje, že čtvrtá sezóna bude jistě plná Marvel materiálu. Thor by tím pádem měl být hlavní tváří Battle Passu.  

thor

Skin Wolverina

Populární dataminer Hypex uvedl, že Epic plánoval skin Wolverina a s ním také krumpáč. Tato informace mu prý byla poslána z důvěryhodného zdroje. Je pravděpodobné, že Wolverine se ve hře objeví buď jako tajný Battle Pass skin, nebo jako předmět ke koupi v Item Shopu. Jelikož má být čtvrtá sezóna v Marvel duchu, je možné, že se později objeví i další skiny z této série. Jakmile se dozvíme další informace, budeme vás o nich informovat.