Přejít k hlavnímu obsahu

Vše, co potřebujete vědět o Free Fortnite Cupu

22. 8. 2020 | 17:12 Fortnite
Možnost získat věci téměř zadarmo ocení jistě valná většina z nás. Tentokrát bude možné dostat zadarmo skin, kšilt, vybavení a další. Pokud vás zajímá jak na to, určitě vám přijde vhod tento článek.
free fortnite cup
free fortnite cup

Vypadá to, že rivalita mezi Epic Games a Applem v blízké době neskončí, jelikož vývojáři vytvořili a zítřejším dnem mají v plánu spustit Free Fortnite Cup. Za získávání bodů v turnaji, budou mít hráči možnost získat Tart Tycoon skin, herní laptopy a konzole. Epic se rozhodl tento turnaj vytvořit víceméně ihned po podání žaloby na Apple jako projev protestu. Pokud nevíte, o co jde, doporučujeme vám přečíst článek věnovaný tomuto tématu. Hráči a fanoušci mají na tuto situaci velmi smíšené reakce, protože to vypadá, že se situace den ode dne zhoršuje.  

Datum a systém bodování 

Hráči se tohoto turnaje mohou zúčastnit již 23. srpna. K dispozici by měl být po dobu čtyř hodin a během tohoto intervalu bude možné zahrát si pouze 12 sólo zápasů. Bodování je speciálně vytvořeno pro hráče, kteří nejsou zas tak dobří ve hře, jelikož body bude možné získat třemi způsoby, a to za: 

  1. Aktivní čas – za každé odehrané tři minuty dostane hráč jeden bod 
  2. Eliminace – za každou eliminaci obdrží hráč jeden bod 
  3. Výhra – za výhru dostane hráč rovných deset bodů 

Všichni budou poté odměněni v závislosti na počtu nasbíraných bodů. Pořadí výher se bude v každém regionu jiné. Pokud vás zajímají i další pravidla a pořadí odměn pro konkrétní regiony, můžete si o tom přečíst článek na oficiálních stránkách Epic Games, nebo se podívat na tento tweet: 

Odměny

Jak už jsme psali, za pouhých deset bodů dostane každý hráč Tart Tycoon skin. Nejlepších 20 000 obdrží také nastavitelnou Free Fortnite kšiltovku s potiskem lamy. A aby toho nebylo málo, bude možnost získat i věci jako: 

  • Alienware Gaming Laptop
  • Samsung Galaxy Tab S7
  • OnePlus 8 - 90FPS on a phone
  • PlayStation 4 Pro
  • Xbox One X
  • Nintendo Switch

Možná si myslíte, že pro získání výše vypsaných odměn bude potřeba eliminovat v turnaji ostatní hráče a sbírat body, nicméně tak tomu nebude. Hráči budou mít za úkol sbírat a jíst jablka, která se budou objevovat v průběhu hry, což je zajímavá změna.