Přejít k hlavnímu obsahu

Konspirační teorie: Vrátí se nám stará mapa?

24. 8. 2020 | 10:44 Fortnite
Návrat staré mapy by jistě ocenil nejeden její pamětník. Nové teasery totiž naznačují, že by se měla vrátit stará mapa z kapitoly jedna a napomoct by tomu měla spolupráce s Marvelem.
old map
old map

V současné době zůstávají časové osy nevysvětleny a každý z hráčů má tím pádem vlastní názor na jejich pojetí. Pokud se ale stále budou objevovat nové teorie z Redditu, mělo by se to brzy změnit. Jedna z teorií uvádí, že když se Thor a Galaktus vydají na cestu k ostrovu Fortnite, tak Galaktus pohltí planetu, aby nabral sílu a mohl čelit Černé Zimě. Thor by měl všechny obyvatele ostrova zachránit a nechat Galakta dělat svojí práci. Obyvatelé by pak tím pádem mohli začít znovu na mapě sezóny jedna a kapitoly jedna.  

Prominentní Fortnite leaker VastBlast odhalil další dvě písmena, která nás spolu s předchozím zatím dovedla k NEX. Hráči a různí teoretici odhadují, že by se mělo jednat o slovo NEXUS, což znamená bod nula, ve kterém jsou všechny vesmíry propojeny. O původní mapu prosí lidé několik měsíců, takže se zdá, že toto je perfektní příležitost k jejímu navrácení. Hráči si také všimli obrovské trhliny nad Catty Corner, kterou by mohl Galaktus vstoupit na ostrov. Jak Donald Mustard uvedl již dříve ve svém Tweetu, vše by mělo být propojeno a dějová linie Fortnite tím pádem nejspíš nabere zajímavé obrátky. Určitě se tedy máme na co těšit.