Přejít k hlavnímu obsahu

Top Shots: Hlasuj pro nejlepší akci druhého týdne 1. Tipsport COOL ligy

27. 8. 2020 | 11:54 Counter-Strike 2
1. Tipsport COOL liga pravidelně nabízí zápasy těch nejlepších domácích hráčů. My jsme se tak rozhodli vytvořit Top Shots, což je výběr toho nejlepšího z uplynulých dvou kol. Ze šesti akcí ale můžete vy svými hlasy určit pouze jednoho finalistu, který v souboji o nejlepší akci sezóny doplní prvního postupujícího, Simona 'KWERTZZ' Horáka ze Sazka.BRUTE.
Top Shots
Top Shots

Náš druhý výběr otevírá Pavel 'replay' Vaněk z eEriness MARVO, který dokázal v situaci 1 proti 3 hrát parádně na čas. Jeho spoluhráč Matěj 'stinx' Štorek v lize hraje jako utržený z řetězu, což dosvědčuje také jeho stylové kolo s Tec-9. Tahle zbraň je však v kurzu i jinde, Jurij 'Fizarezi' Andrijčuk z Eclot Gaming s ním dokázal zářit pro změnu v zápase proti Sampi. Zpět ke tradičním zbraním nás vrací Robert 'manguss' Kasper, který patří mezi pilíře Dark Tigers. V pořadí již třetím hráčem eEriness MARVO v druhém díle Top Shots je Vojtěch 'Valencio' Mydlář, jenž se snažil zvrátit průběh zápasu s ECLOT. No a šestici uzavírá Karel 'fredi' Královec, který své dovednosti prokázal ve vyrovnaném úvodu napínavého zápasu Sazka.BRUTE proti Sampi.

Koho si vyberete vy? Vítěze úvodního kola Top Shots vyhlásíme během streamu 6. kola ve čtvrtek 27. srpna.

Top Shots: 2. hrací týden

Možnosti výběru
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.