Přejít k hlavnímu obsahu

Co nám nabízejí dosavadní ryby?

29. 8. 2020 | 16:13 Fortnite
Spolu s novým Battle Passem, mýtickými předměty a novými lokacemi byly do hry přidány i nové ryby s vlastní knihou, ve které si hráči mohou prohlížet, jaké ryby to vlastně ulovili. Poslední update jich přinesl mnoho nových a je možné, že časem ještě nějaké přibudou. Pojďme se na ty nejzajímavější spolu podívat. 
ryby
ryby

Midas Flopper

Tato ryba se v současné době nenachází ve hře a přidána by měla být až po příští aktualizaci. Víme ale, že jakmile jí zkonzumujete, stanou se všechny předměty ve vašem inventáři legendárními.

midas

Hop Flopper

Jak název napovídá, po konzumaci této epické ryby na vás začne působit nízká gravitace a vy tak budete skákat pomaleji, a hlavně více do výšky. Do inventáře si můžete vzít pouze 3 kusy.

flopper

Vendetta Flopper

Stejně jako Midase nelze tuto rybu zatím chytit ve hře. Jakmile jí sníte, v okolí se vám označí váš nejbližší nepřítel. Není zatím úplně známo, jak dlouho bude váš nepřítel označen a ani jak blízko musí být, aby označení vidět šlo. Tuto rybu smíte mít v inventáři pouze dvakrát.

vendetta

Spicy Fish

Snědení této nafouknuté ryby vzácné kvality je velmi podobné paprikám. Hráč díky ní obdrží po omezený čas rychlostní boost. V inventáři můžete mít současně pouze 3 kusy.

spicy

Thermal Fish

Po zkonzumování této ryby získá hráč schopnost termálního vidění. To znamená, že na omezenou dobu budete vidět skrz budovy i objekty. Tuto legendární rybu lze mít v inventáři pouze dvakrát.

thermal fish

Jellyfish

Medúza je vzácná ryba, která blízkým hráčům nabídne 20 bodů zdraví a štítů instantně po jejím snědení. V inventáři může mít každý z hráčů 3 kusy.

jellyfish

Shield Fish

Tato rybka není nijak speciální a po zkonzumování dostane hráč 50 bodů štítů. Je to vzácná ryba a v inventáři jí každý může mít třikrát.

shield fish

Profi rybářský prut

Tento vylepšený rybářský prut lze buďto najít, nebo upgradovat z obyčejného. Díky tomu by měl ryby chytat rychleji, nicméně rozdíl není nijak extra znát.

prut

Pokud v brzké době dojde k nějakému dalšímu vylepšení nebo přidání dalších ryb, budeme vás o tom informovat.