Přejít k hlavnímu obsahu

Neznáte lokaci Baby Groota? Poradíme vám!

30. 8. 2020 | 09:00 Fortnite
Pokud pravidelně plníte denní úkoly, týdenní a tajné výzvy a sem tam si jen tak zahrajete, měli byste už mít batůžek s Baby Grootem. K němu náleží i jedna výzva, která vás žádá, abyste ho našli.
baby groot
baby groot

Jak už jsme zmínili, budete muset najít Baby Groota. Když se v lobby podíváte na mapu, budete mít zakroužkovanou lokaci Holly Hedges. To nám toho moc nenapoví, takže jsme pro vás místo prohledali. Baby Groot se nachází na jihu Holly Hedges na místě mezi domy spolu s hromadou stavebního materiálu, rostlin, polic a dopravních prostředků. Pokud si nejste jisti, kde toto místo najít, vyznačili jsme ho pro vás na mapě níže:

lokace

Baby Groota najdete přímo uprostřed mezi třemi zelenými rostlinami v květináčích. U něj se objeví ikonka “Zachránit”, a tu když podržíte, tak vám v levém horním rohu vyjede notifikace, že jste ho obdrželi.

záchrana

Dezinformace – Boss Groota?! 

Bohužel se šířila i informace, že se zde nachází i jiný boss, než je Doktor Doom, kterého lze najít v Doom’s Domain. Mělo se jednat o boose Groota, což se ale nepotvrdilo a tato informace byla tím pádem klamavá. Nicméně můžeme předpokládat, že postupem času se nějaký nový boss ve Fortnite objeví, ale na to si ještě chvíli budeme muset počkat.