Přejít k hlavnímu obsahu

Top Shots: Hlasuj pro nejlepší akci třetího týdne 1. Tipsport COOL ligy

3. 9. 2020 | 09:14 Counter-Strike 2
Výběr nejlepších akcí uplynulého týdne tu máme i po šestém kole 1. Tipsport COOL ligy. V předchozích dvou vydáních uspěli hráči Sazka.BRUTE, kdy zejména ve druhém týdnu bylo frediho vítězství opravdu překvapivé. Tentokrát se však o slovo po dovolené přihlásili SINNERS, jejichž reprezentanty najdeme ve výběru hned třikrát. Uspěje někdo z nich?
Top Shots
Top Shots

Jako první svůj um předvedl Max 'SHOCK' Kvapil, který povedenou akcí přispěl k demolici týmu eEriness MARVO. Jen několik kol na to ale padla další vybraná akce, kdy Jindřich 'ZEDKO' Chyba svým clutchem udržel kolonku prohraných kol v daný moment na nule. Trojlístek hráčů SINNERS uzavírá Adam 'NEOFRAG' Zouhar, který si proti Enterprise hodně rychle poradil se slabým nákupem soupeře, a proti byl jen ZEDKO, který mu ukradl ace. Pojďme ale další týmy, protože přehlédnout AWP schopnosti Davida 'forsyy' Bílého není jen tak a tentokrát se o tom přesvědčili hráči Sazka.BRUTE. Také oni ale po dvou postupech do finále mají dva svěřence v tomto výběru. Simon 'KWERTZZ' Horák, v avataru již ověnčený jistotou finále, odvracel sympatickým pokusem porážku se SINNERS, a totéž se v tom samém zápase dříve hezky pokoušel i Šimon 'suplicK' Skuplík.

Koho si vyberete vy? Vítěze třetího kola Top Shots vyhlásíme během streamu 8. kola ve čtvrtek 3. srpna.

Top Shots: 3. hrací týden

#1 – Max 'SHOCK' Kvapil (SINNERS)
9% (9 hlasů)
#2 – Jindřich 'ZEDKO' Chyba (SINNERS)
19% (20 hlasů)
#3 – Adam 'NEOFRAG' Zouhar (SINNERS)
22% (23 hlasů)
#4 – David 'forsyy' Bílý (ENTERPRISE Esports)
7% (7 hlasů)
#5 – Simon 'KWERTZZ' Horák (Sazka.BRUTE)
10% (10 hlasů)
#6 – Šimon 'suplicK' Skuplík (Sazka.BRUTE)
34% (35 hlasů)
Celkem hlasů: 104
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.