Přejít k hlavnímu obsahu

Přehlídka pěti nejoblíbenějších batohů

1. 9. 2020 | 08:00 Fortnite
Jedna z nejlepších věcí na Fortnite je, že si svoji postavu můžete přizpůsobit podle svých představ. Zároveň je to ale i jedna z věcí, za kterou hráči nejvíce utrácejí a vydělávají tak Epicu.
Fortnite backpack
Fortnite backpack

Ve hře si hráči mohou vybrat rovnou z několika kosmetických typů předmětů. Jedná se o skiny, wrapy, glidery, traily, nebo dokonce batohy, ze kterých se ale po čase stalo něco více. Máme tu kápě všeho druhu, ozdobné předměty, ale i zvířata. Každá sezóna přijde s nějakými novými, jak už v Battle Passu, tak v Item Shopu. Dneska se podíváme na pět nejoblíbenějších batohů.

5) E.L.I.M

Šestá sezóna dala hráčům exkluzivní set výzev s názvem Hunting Party, za jejichž splnění jste obdrželi batoh E.L.I.M. Ten je jeden z nejlepších reaktivních batohů, který se stal velmi oblíbený mezi hráči. Je to z důvodu, že obsahuje počítadlo, díky kterému mohou ostatní hráči vidět váš počet killů, pokud tedy vyhrajete.

elim

4) Lil' Kev

Všichni milovali Kevina Kostku. Ten si jeden čas razil cestu do Loot Lake a vytvářel purpurové poskakující šílenství, díky kterému ho hráči nebyli schopni vidět odcházet. Stal se z něj oblíbený mazlíček. Když se jako kostka rozbil, zůstaly z něj pro hráče alespoň batohy.

kev

3) Crystal Llama

High Stakes byl prvním z módů, ve kterém nebylo hlavním cílem přežití. V současné době není dostupný, ale doufáme, že se ve hře ještě někdy objeví. Obsahoval Crystal Llamu patřící do Getaway Gang setu, přičemž ta je stále jedním z nejpozoruhodnějších batohů ve Fortnite. Mít vzácnou diamantovou verzi této ikonické lamy může být skvělým zpestřením vaší sbírky a jistě vám jí nejeden hráč bude závidět.

llama

2) Galactic Disc

Tento batoh nepatří jen mezi ty nejoblíbenější, ale také mezi ty nejvzácnější. Hráči jej totiž mohli získat pouze v celém setu za koupi nového Samsung Galaxy telefonu. Galactic Disc se hypnotizujícím způsobem otáčí, podobně jako galaxie. Je opravdu radost tento batoh vlastnit, a ještě více se na něj dívat.

disc

1) Scales

Domácí mazlíčci byli ve Fortnite představeni v šesté sezóně první kapitoly. Battle Pass tenkrát obsahoval rovnou tři kusy. Nejlepší ze všech byl Scales, dráček, který po tom, co jste vyhráli, propukl v nadšení. Nejlepší na něm je, že byl přidán i se dvěma extra barevnými podobami – růžovou a černozelenou. Díky tomu, že byl vydán před takovou dobou i se dvěma styly, patří zaslouženě na špičku batohů.

scales