Přejít k hlavnímu obsahu

Epic přidal do hry masivní sochu černého pantera

2. 9. 2020 | 12:53 Fortnite
Nedávno byla do hry přidána gigantická socha pantera jako pocta Chadwicku Bosemanovi, který před pár dny zemřel na rakovinu. Ten proslul díky ztvárnění Marvel superhrdiny rovnou v několika filmech.
Černý panter
Černý panter

Černý panter byl zajímavý hrdina, který byl podporován a milován fanoušky přesně takový, jaký byl. Byl hrdinou v komiksových, ale i filmových adaptacích, který se chopil příležitosti postavit se za to, v co věřil. Nesl odkaz černé excelence, který silně rezonoval u fanoušků po celém světě. Jeho smrt vyvolala vlnu podpory hercově rodině, jelikož jeho výkon pro lidi moc znamenal. Epic nezůstal pozadu a rozhodl se herci vyjádřit poctu ve Fortnite. 

Epic plánoval zaplavit Fortnite Marvel obsahem od začátku sezóny. Černý panter, který byl naplánován dopředu, je nyní zasazen nad Misty Meadows, a dá se říct, že byl přidán i se zajímavým načasováním. Myslíme, že by nikoho nepřekvapilo, kdyby se vývojáři za daných událostí rozhodli rozšířit nebo dokonce změnit účast Černého pantera ve hře.

Fanoušci a socha 

Fanoušci chodí k soše vzdávat hold. Dokonce se u ní shromažďují v hojných počtech, aby tak vyjádřili svoji podporu v tomto krušném čase. Pokud si i vy chcete na herce zavzpomínat, můžete sochu též ještě po nějakou dobu navštívit.

Štítky: Black Panther