Přejít k hlavnímu obsahu

Na mapu byla přidána nová lokace! Kde ji najdete?

6. 9. 2020 | 18:49 Fortnite
Epic je zatím pro tuto sezónu skoupý na přidávání nových míst. Během dvou týdnů jsme byli svědky pouze pár malých změn na mapě, a to přidáním lokací s černým panterem, mraveništěm a transportérem. Dnešním dnem k nim přibyla jedna další s názvem “The Collection”.
kolekce
kolekce

O plánovaných lokacích jsme jako vždy věděli díky dataminerům dopředu. Ve skutečnosti jsme o nich věděli už od začátku sezóny, a to díky promo obrázku na mobilním zařízení, který jasně ukazoval kolekci. Ta se nachází na vrcholku zasněženého kopce poblíž Catty Corner a je viditelná na mapě. Pokud se rozhodnete zde přistát, můžete si prohlédnout mnoho věcí připomínajících první kapitolu, jako například hodiny z Tilted Towers, vejce nalezené v ledovci ze sezóny sedm, model rakety ze čtvrté sezóny a další.

Tato nová lokace je poslední, kterou vidíme před velkou aktualizací plánovanou na úterý nebo středu. Je pravděpodobné, že na mapě dojde k jistým změnám, jelikož s každým novým přidaným místem jsme mohli vidět, že světla z “majáků” začala vydávat víc a víc světla. Jistě bude zajímavé sledovat, jakou roli budou všechny z lokací mít a kam se posune dějová linie. Pokud nastanou nějaké změny, budeme vás o nich s předstihem informovat.

majáky