Přejít k hlavnímu obsahu

Chystá se Blade do Fortnite?

24. 9. 2020 | 09:00 Fortnite
Vyskytlo se několik informací, které nasvědčují, že by se ve hře mohl objevit Blade. V aktuální Marvel sezóně máme v Battle Passu rovnou několik hrdinů, a věříme, že jich ještě několik přibyde.
blade
blade

Epic neohlásil, které Marvel postavy budou přidány do hry, takže se musíme spoléhat pouze na dataminery. Ti nedávno oznámili, že by touto nově plánovanou postavou mohl být ultimátní lovec upírů Blade, který je taktéž napůl upír a napůl člověk. Poslední film s ním vyšel v roce 2004, nicméně Marvel vloni na Comic Conu prozradil, že se v dílnách objevila novinka, v níž má hrát i Mahershala Ali. Ten v květnu dokonce sdílel na svém Instagramu obrázek, který to naznačuje. Podívat se na něj můžete níže.  

blade 2

V poznámkách z aktualizace v14.20 byla červeně označena písmena, která hláskovala slovo Daywalker, což v překladu znamená denní chodec. Tím Blade dozajista je, protože jak už jsme psali výše, tak je kromě upíra i člověk, takže narozdíl od normálních upírů mu slunce nemusí dělat starosti. V uniklých souborech se prý nachází Blade balíček, i když jeho obsah není zatím známý. Dá se ale předpokládat, že skin součást balíčku bude. Těšit se můžeme i na tři výzvy, a to na: 

  1. Daywalker - eliminuj protihráče snipou v Blade skinu
  2. Kraven the Hunter - ulov Wolverina
  3. Snikt! - probuď Wolverina

Toto jsou všechny prozatímní informace, které o Bladeovi víme, takže pokud se dozvíme nějaké další, budeme vás o nich informovat na našich stránkách.