Přejít k hlavnímu obsahu

Nejnovější výzvy: Přinuťte Starkova robota tancovat

25. 9. 2020 | 09:00 Fortnite
Tento úkol se na první pohled zdá být jako jeden z těch lehčích, ale zdání může klamat. Možná jste se divili, proč se vám tento úkol nepodařilo splnit hned po hození Boogie bomby na robota a my vám nyní rádi řekneme proč.
stark
stark

V aktualizaci v 14.20 přidal Epic Games do hry novou lokaci s názvem Stark Industries, která nahradila Frenzy Farm. V ní můžete najít samotného Iron Mana se svými roboty, kteří se vás budou za každou cenu snažit eliminovat. Roboty můžete najít i v Quinjet Patrol lokacích, kam přistáli se svou lodí. Myslíme si, že v současné době je lepší pro splnění úkolu přistát někde u lodi než ve Stark Industries, a to z důvodu, že je větší šance, že tam budete sami a budete mít na úkol větší klid.

robot

Existují dva způsoby, jak robota přimět tancovat. První možnost je knocknout ho a poté hacknout. Jakmile to budete mít hotové, stačí před robota přijít a použít jakýkoliv emote. Jak vás robot spatří, přidá se nadšeně k vám! Druhou možností je hodit Boogie bombu na robota. Je to rozhodně rychlejší metoda, ale také hodně problémová, a to je ten důvod, proč se vám možná úkol ještě nepodařilo splnit. Když hodíte bombu na robota, tak existuje možnost, že stejně tancovat nezačne, což je velmi nemilé zjištění.

Ať tak či onak, jedná se o jednu z těch lehčích výzev, ať už si vyberete jakýkoliv způsob. My vám z vlastní zkušenosti doporučíme ten první, a to hlavně z důvodu, že po hacknutí robota máte parťáka, který vám pomůže eliminovat nepřátele. Za odměnu dostanete 25 000 XP. Podařilo se vám úkol splnit? Pochlubte se do komentářů.