Přejít k hlavnímu obsahu

Prozatimní informace o Wolverinovi

25. 9. 2020 | 17:34 Fortnite
Nedávno byl do hry přidán Logan aka Wolverine, tohoto superhrdinu jsme mohli vidět už v úvodním traileru a jeho schopnosti si vyzkoušet v limitovaných módech. Jako postava se ve hře nicméně objevuje až teď.
wolverine
wolverine

Logan je třetím bossem, který byl přidán během čtvrté sezóny druhé kapitoly, a to hned po Doktoru Doomovi a Iron-Manovi. Na rozdíl od předchozích dvou se zdá, že jeho eliminace nebude tak lehká, jak se na první pohled zdálo. Wolverinova schopnost, díky které dokáže perfektně čelit stavbám, z něj dělá velmi těžkého protivníka. Jakmile zemře, zanechá po sobě mýtickou schopnost – svoje drápy, které lze použít k vyhýbání se útokům, ničení staveb a k doplňování HP.

New Wolverine style (via @FortniteBRFeed) pic.twitter.com/vQipH0MzB8

— ShiinaBR - Fortnite Leaks (@ShiinaBR) September 23, 2020

Kde se Wolverine nachází?

Wolverine se pravidelně objevuje ve Weeping Woods. Bohužel jeho přesná lokace objevování není známá a dá se říct, že je spíše náhodná, takže najít ho chvíli potrvá. Může se stát, že do Weeping Woods budete muset přistát několik her po sobě, a to hlavně díky tomu, že v současné době zde jistě budou přistávat i vaši protihráči, kteří se vás budou snažit eliminovat.

Wolverinovy schopnosti

Jak jsme již zmínili výše, Wolverine vám bude bez ostychu ničit stavby a svým točením si bude doplňovat zdraví, takže snaha eliminovat ho bude běh na dlouhou trať. Pokud se vám to podaří, můžete drápy používat stejně jako on. Lze díky nim i rychleji cestovat po mapě díky odskoku a také těžit velké množství materiálu v poměrně krátkém čase.

Podařilo se vám Wolverina najít a co říkáte na jeho mýtickou schopnost? Sdělte nám svůj názor do komentářů.  

Wolverine Boss Location and his Wolverine Claws! #Fortnite pic.twitter.com/LLJnY6zMkR

— Knight (@KnightThePerson) September 23, 2020