Přejít k hlavnímu obsahu

Midas míří zpátky do Fortnite!

3. 10. 2020 | 13:40 Fortnite
Midas je známý jako jedna z hlavních postav Fortnite. Pokud jde o samotný příběh, tak v něm byl nezvěstný od třetí sezóny druhé kapitoly, kde úvodní trailer naznačoval, že byl sežrán žralokem.
midas
midas

Nedávné leaky naznačují, že by se měl do hry v brzké době vrátit. Naposledy vedl jednu z herních frakcí s názvem E.G.O, i když po události The Device bylo oznámeno, že ve skutečnosti pracoval pro A.L.T.E.R. V současné době tím pádem není nic jasné, takže si budeme muset počkat, co dalšího nám Epic vymyslí.

Díky dataminerovi HYPEXovi, který sdílí své poznatky na Twitteru, víme, že by do hry měl přijít během akce “Fortnitemares”, která je součástí halloweenského eventu. Z údajů vyplývá, že by měl mít zlatého Scara, 100 zdraví a 350 štítů. Jak už to bývá, údaje se ale ještě mohou změnit.

Fortnitemares 

Tato Halloweenská událost nabídne hráčům užít si velmi děsivé dny přímo ve Fortnite. Kostlivci, skřeti a duchové budou limitovanými hlavními postavami, které budou tuto akci provázet. Až přijde čas, měli by se tyto tematicky zaměřené skiny, batohy a další předměty objevit v Item Shopu. Je pravděpodobné, že v tu dobu si půjde zahrát různé limitované body, což bude jistě pěkným zpestřením. Možná si říkáte, jak do toho všeho zapadá postava Midase. Díky konspiračním teoriím hráčů se dá předpokládat, že se vrátí jakožto zombie, a to z důvodu, že ho snědl žralok. Na to jestli to je pravda, si ale budeme muset ještě nějakou dobu počkat.