Přejít k hlavnímu obsahu

Halloween přichází a my pro vás máme přehlídku skinů

4. 10. 2020 | 08:00 Fortnite
Halloween ve Fortnite se každý rok pojí se zábavnými limitovanými módy a speciálními předměty. Těšit se můžeme i na skiny, které se následně v Item Shopu rok neobjeví. Jelikož je současná sezóna zaměřená na Marvel, je velmi pravděpodobné, že i aktuální skiny dostanou nějakou svojí strašidelnou podobu, ale na to si ještě pár týdnů musíme počkat. Nyní vám představíme pět skinů, které by se měly ve hře objevit tento rok.
halloween
halloween

5) Skull Trooper 

Tento skin vám jistě představovat nemusíme, jelikož patří mezi ty nejklasičtější, navíc kdysi považován za nejvzácnější. Od té doby, co se objevil na trhu, k němu byly přidány další dva speciální skiny, které hráčům dávají možnost odlišit se od ostatních. Naposledy jsme ho mohli vidět v roce 2019 v Item Shopu v halloweenském období, takže můžeme předpokládat, že letos tomu nebude jinak

skull trooper

4) Hollowhead

Hollowhead je démonický padouch s dýňovou hlavou, který svým vzezřením přímo křičí Halloween! Z vyřezaných očí, nosu a úst mu vychází modrý kouř, což je přinejmenším děsivé. Byl vydán kolem Halloweenu v roce 2018 a v Item Shopu se objevil také vloni.

head

3) Morbius

Tento žijící upír má svoji souvislost s Bladem, který se ve hře objevil teprve nedávno. V současné době se o něm natáčí film, v jehož hlavní roli zazáří Jared Leto. Možná je to běh na dlouhou trať, ale k Fortnite halloweenskému crossoveru by se hodil pravděpodobně víc než kterákoliv jiná postava.

morbius

2) Ghoul Trooper

Ghoul Trooper je na stejné lodi jako Skull Trooper. Poprvé byl vydán kolem Halloweenu v roce 2017 a uplynuly dva roky, než se opět objevil v Item Shopu. Ghoul je opravdu skvělým halloweenským skinem, a to hlavně díky jeho “zombie” podobě. Zda tento rok vynechá nebo ne, je velmi diskutované téma, takže pro zjištění pravdy musíme počkat na konec měsíce.

ghoul

1) Venom

O tom, že Venom přijde do Fortnite, jsme psali v nedávném článku. Fanoušci očekávají, že do hry přijde jako Eddie Brock a pak se pomocí speciálního emotu změní na symbiontskou formu – Venoma. Doufáme tedy, že si vývojáři s jeho přidáním do hry pospíší a my si budeme moci tohoto antihrdinu naplno užít.

venom

To by bylo k plánovaným postavám vše. Kterou byste chtěli ve hře vidět nejvíce? Pochlubte se do komentářů.

Štítky: Fortnite skin