Přejít k hlavnímu obsahu

Nové leaky naznačují, že se Renegade Raider skin vrátí v perníkové podobě

5. 10. 2020 | 10:25 Fortnite
Díky dataminerovi HYPEXovi víme všechny chystané novinky dopředu a dnes tomu není jinak. Tentokrát na svém Twitteru uvedl, že mezi soubory našel zmínku o Gingerbread Renegade Raider skinu.
renegade
renegade

Čtvrtá sezóna zaměřená na Marvel je téměř v polovině a již od počátku se stala masivním hitem mezi fanoušky. Svou zásluhu na tom nesou i přidaní superhrdinové a nové výzvy. Pomalu se nám začínají objevovat i věci chystané pro pátou sezónu. Renegade Raider skin, který byl vytvořený podle ikonické komiksové série “Tank Girl”, byl původně součástí Storm Scavenger setu. Jeden čas byl považován za jeden z nejvzácnějších skinů a označován za OG Fortnite outfit, takže se očekává, že jeho návrat ocení mnoho hráčů. Níže si můžete přečíst HYPEXův tweet, který jeho přidání potvrzuje, akorát v novém perníkovém stylu: 

Kromě skinu Gingerbread Renegade Raidera HYPEX oznámil, že se můžeme těšit i na úplně nové skiny, vytvořené speciálně kvůli plánovanému vydání nových konzolí. Konkrétně jde o konzole PlayStation 5 a XBox S. Na názvy skinů a jejich konkrétní podobu si ale musíme ještě nějakou dobu počkat.

Co říkáte na nový Gingerbread Renegade Raider skin? Sdělte nám svůj názor do komentářů. 

Štítky: Fortnite skin