Přejít k hlavnímu obsahu

Konspirační teorie: Není černá díra náhodou červí dírou?

6. 10. 2020 | 08:00 Fortnite
O tom, že černá díra nemusí být tím, čím se zdá, informoval jeden z hráčů na svém Redditu a samozřejmě svým názorem rozpoutal bouřlivé diskuze. V dnešním článku si o této teorii povíme trochu víc.
chapter
chapter

Informace, zda černá díra není náhodou červí dírou, nabrala na síle a donutila tak fanoušky začít o hře více přemýšlet. Od chvíle, kdy sezóna X skončila eventem “The End”, se vývojářům daří přinášet inovativní a jedinečné novinky. “The End” nejenže znamenal konec sezóny X, ale také celé první kapitoly. Hráči se tím pádem museli rozloučit s fanoušky oblíbenou mapou s názvem “Athena”, kterou vcucla černá díra. Nyní tu máme mapu “Apollo”, nicméně jak už jsme psali výše, uživatel Redditu s názvem u/SvenWillNeverDie420 zveřejnil 1. října teorii o červí díře, která naznačuje, že původní mapa stále existuje někde ve stejném vesmíru.  

reddit

Nezáleží na tom, jak pěkně nebo sentimentálně teorie vypadá pro hráče, jelikož existuje hromada důkazů, které ji potvrzují. Na část z nich se můžete podívat na obrázku výše. A čím k teorii napomáhá Epic Games? Tweetem od kreativního direktora samotné společnosti Donalda Mustarda, který hráče velmi poškádlil, a to hlavně z důvodu, že nemá žádný pořádný kontext.  

Pokud nad tím budeme přemýšlet trochu víc, mohlo by nám z toho vyjít, že v budoucnu by si mohli hráči vybrat mezi oběma mapami. Nicméně vše zatím zůstává pouhou teorií a neexistuje žádné oficiální prohlášení od Epic Games. Tím pádem si budeme muset počkat, zda domněnky padnou v zapomnění, nebo zda si z nich vývojáři něco vezmou a překvapí tak hráče.