Přejít k hlavnímu obsahu

Team Kungarna byl díky nerozumnému dítěti zabanován na Twitchi

7. 10. 2020 | 09:00 Fortnite
Není žádným tajemstvím, že k tomu, abyste byli zabanováni na Twitchi, stačí pouhá maličkost. Své by o tom mohl vyprávět tým Kungarna, který pouze pozoroval streamy ostatních lidí a nečekal, že by jim mohl zavařit nějaký vtipálek.
uvod
uvod

Ano čtete správně. Team Kungarna byl zabanován na Twitchi, bohužel ne tak úplně vlastní vinou. The Fortnite Guy, který tým založil a patří do něj, pozoroval živě přes kanál streamy ostatních hráčů.  Bohužel se jako vždy našel člověk, který se snažil za každou cenu být vtipný a pustil si na obrazovce “erotické video”. To samozřejmě bylo vidět i na streamu teamu Kungarna a přineslo jim to problém v podobě jednodenní suspenzace na Twitchi. Situace některým může připomínat hráčku Pokimane, která si prošla něčím podobným. Během streamu otevřela náhodně poslaný odkaz od jednoho z fanoušků, který jí přesměroval na erotické stránky a ona dostala ban.  

Hráči, kteří tyto problémy schválně vytvářejí, si ale bohužel neuvědomují, jaký dopad by to v budoucnosti mohlo mít na ně samotné. Představte si, že se takový hráč stane známějším nebo dokonce pro-hráčem, ale i přes to bude pro ostatní vždy znám jako ten, co se snažil být “vtipný” na streamu jiných teamů. Bohužel pro ně, sledování erotického obsahu online je na první příčky nevystřelí, ale spíš jim hodně ublíží. A co vám chceme říct tímto článkem? Nezáleží na tom, zda jste dítě nebo mladý dospělý. Nad svými činy byste měli vždy dopředu přemýšlet a díky tomu se rozhodovat tak, jak se sluší a patří.   

Zdroj: youtube.com
Štítky: Pokimane