Přejít k hlavnímu obsahu

Kdy skončí aktuální sezóna?

12. 10. 2020 | 08:00 Fortnite
Jsme už dávno za půlkou sezóny, takže pokud se vám ještě nepovedlo získat všechny odměny z Battle Passu, měli byste přidat. Dataminer HYPEX sdílel na své sociální sítě přesné datum ukončení a my vám ho v dnešním článku rádi prozradíme.
marvel
marvel

Datum ukončení jsme věděli už dřív, ale bohužel se ukázalo, že bylo špatné. Tím pádem zůstávali hráči v nejistotě a plní zvědavosti. Zbývá nám stále víc jak měsíc a předpokládá se, že během této doby stihnou vývojáři přidat do hry ještě několik nových postav. Stále pro nás ale zůstává záhadou, jak jejich přidání ovlivní aktuální dějovou linii. Můžeme dopředu potvrdit, že čtvrtá sezóna bude jednou z nejdelších, které jsme tu zatím měli. Třetí trvala celkem 71 dní, nicméně čtvrtá by měla podle dataminerů být dlouhá 95 dní! Předpokládané datum konce je stanoveno na 30. listopadu. Na tweet od HYPEXE, který to potvrzuje, se můžete podívat níže: 

V minulosti jsme byli svědky toho, jak měl Epic Games rovnou několik zpoždění, co se ukončení sezón týče, takže musíme brát v potaz i to, že tomu tentokrát nemusí být jinak. Na to, jak to dopadne, si tím pádem musíme počkat minimálně do 30.listopadu. Pokud bychom se dozvěděli nějaké nové informace, budeme vás o nich informovat, takže nezapomeňte pravidelně sledovat naše stránky.