Přejít k hlavnímu obsahu

Už se nemůžete dočkat Daredevil Cupu o stejnojmenný skin?

13. 10. 2020 | 08:00 Fortnite
Vývojáři moc dobře vědí, že pokud by občas nepřidali do hry nějaký nový herní mód nebo turnaj, tak by hra začala hráče nudit. V současné době tomu není jinak, a tak se už brzy můžeme těšit na Daredevil Cup.
daredevil
daredevil

Celá čtvrtá sezóna je založená na Marvel módech a postavách. V nich se v nejbližší době objeví i skin Daredevila, spolu se speciálně vytvořeným turnajem. Během čtvrté sezóny lze tyto skiny založené na spolupráci buď koupit v Item Shopu, nebo získat z Battle Passu, nicméně teď do hry bude přidán úplně nový způsob získávání. Epic odhalil novou sérii nazvanou Marvel Knockout Super Series, v níž spolu hráči mohou soutěžit o vítězství a tím pádem i o nové plánované skiny.

Tato série bude obsahovat čtyři soutěžní poháry, které budou zaměřeny kolem herního módu Marvel Knockout. Ty vytvoří cestu až k finálovému kolu o jeden milion dolarů, jenž se bude konat 21. října. Jak už jsme psali výše, první pohár se bude jmenovat Daredevil Cup a ty nejlepší týmy z každého regionu obdrží stejnojmenný skin. Pokud se na první příčky nedostanete, tak nemusíte mít obavy, jelikož se skin dřív nebo později objeví v Item Shopu. Pro účastníky všech čtyř pohárů si Epic připravil speciální Nexus War Glider, který obdrží každý bez ohledu na výhru. Dostat glider pouze za účast je podle nás skvělé, tak si hlavně nezapomeňte každý z pohárů vyzkoušet. Těšíte se na Daredevil Cup? Pochlubte se do komentářů!

dared