Přejít k hlavnímu obsahu

Opat leží v nemocnici a k tomu navíc schytal další ban

15. 10. 2020 | 00:25
Opat04 je jednou z výrazných tváří českého Twitche, a to už jen kvůli tomu, že jej provází mnoho kontroverzních průšvihů a banů, ať už ve hře či přímo na streamovací platformě. I tentokrát se jedná o další trest na Twitchi, ovšem situace je nyní daleko vážnější a okolnosti jsou v tomto případě o to smutnější.
Opat04 ban
Opat04 ban
Zdroj: Twitch

Známý český League of Legends streamer, Opat04, je známý pro své časté eskapády, které mu nejednou zajistily ban na streamovací platformě. A že jich opravdu zrovna nebylo pomálu, dokazuje fakt, že za poměrné krátkou dobu si nyní odnáší již pátý trest. Zatímco ve většině případů byl kontroverzní streamer potrestán za porušení zásad komunity, ať už se jednalo o nenávistný projev, nebo odvysílání něčeho nevhodného, poslední ban si Opat odnáší už ze závažnějších důvodů.

Po sérii nepříjemných událostí v soukromém životě streamera už nakonec pohár zkrátka přetekl a Opat situaci nedokázal udržet pod kontrolou. To ostatně mohli vidět všichni diváci na posledním streamu, kde se s touto životní situací vyrovnával nešťastným způsobem, což nakonec sám uznal, když se dodatečně omlouval všem svým divákům. Po vyhrocené situaci Opat konečně stream zastavil, ale rozhodl se pokračovat na Instagramu, kde svými storíčky pořádně vyděsil všechny fanoušky.

Už na streamu zvládl smíchat hromadu silného alkoholu, což rozhodně nepomohlo už tak špatnému psychickému rozpoložení. V následné záplavě storíček totiž spolykával ohromné množství prášků, což všechny oprávněně vystrašilo. Na druhou stranu ho to pravděpodobně i zachránilo, protože jeden z fanoušků zavolal policii, která následně přivovala záchranku. Opat tedy skončil v nemocnici, ze které o sobě již dal vědět a nakonec vše dobře dopadlo. Svých činů Opat lituje, aktuálně je sám na psychiatrického oddělení a všechny vyzývá, aby se nikdy neodhodlávali k tak bezradným činům.

Ze stejného zdroje později uvedl, že jej kontaktoval tým Twitche, který celé vysílání důkladně prozkoumal a kvůli obavám o Opatovo zdraví nakonec jeho účet zablokoval na neurčito. Jak se dalo předpokládat, situace byla natolik vážná, že i Twitch ji vyhodnotil za sebepoškozování či ohrožení vlastního života, což je samozřejmě proti pokynům pro komunitu. Účet by nicméně měl opravdu být zablokovaný dočasně, dokud se sám Opat neohlásí, že je v pořádku a chtěl by pokračovat se streamováním. Takhle nepříjemnou situaci bychom nepřáli nikomu a Danovi srdečně přejeme hodně zdraví a aby se co nejdřív dal znovu do kupy!

OpatL
Štítky: Opat04