Přejít k hlavnímu obsahu

Nové leaky naznačují, že se ve hře už brzy objeví Galaktus

16. 10. 2020 | 08:00 Fortnite
Tematická sezóna Marvelu si pohrála s různými nápady, jak dále vést celkový Fortnite příběh. Jednou z hlavních postav je již výše zmiňovaný Galaktus, který by se měl co nevidět ve hře objevit.
galaktus
galaktus

Galaktus je jedním z nejničivějších darebáků Marvelu. Je to kosmická bytost, která “požírá” planety, aby posilnila sebe a stala se tak nezničitelnou. Často je spojován se Silver Surferem, mimozemšťanem, který dostal od Galakta moc, aby mohl být jeho zvěstovatelem. Později má dorazit na ostrov, aby oznámil příchod jeho vůdce, ale nechá se přesvědčit, aby ho zradil a pomohl tak bránit planetu.  

Jak víme, že Galaktus dorazí do Fortnite? 

Odpověď na tuto otázku je velice jednoduchá, a to z důvodu, že ho ve hře vidíme. Poslední aktualizace udělala na obloze určitou hvězdu, kterou lze vidět více než dříve, jelikož září nepřirozeně růžově. Pokud by vám ale tento důkaz nestačil, tak datamineři prohledali soubory a našli několik zajímavých informací. Jednou z nich je zvukový záznam, který by měl podle všeho mít souvislost s Galaktovým příchodem. Jak bude probíhat samotný závěr příběhu zatím nevíme, takže si stejně jako ostatní budeme muset počkat.