Přejít k hlavnímu obsahu

Jak sledovat Samsung Last Call turnaj? Vše podstatné na jednom místě

26. 10. 2020 | 13:12 Hearthstone
Samsung Last Call turnaj se blíží, vše odstartuje již za osm dní, tedy v neděli 1. listopadu. Co můžete od turnaje očekávat vy jako diváci?
Samung Last Call
Samung Last Call

Neděle prvního listopadu přinese start posledního turnaje z kvalifikační části Samsung MČR v mobilních hrách sezóny, který bude samozřejmě i tím nejpodstatnějším. Samsung Last Call je totiž tím turnajem, co z nemalé části rozhodne o samotné podobě Mistrovství. Známá jsou zatím jména pouze osmi postupujících, své místo mají v první řadě jisté Faeli, Jarla, Matty a Pardub.

Této čtveřici, z níž jsou mimochodem první tři jmenovaní poslední tři mistři, se totiž povedlo sebrat všechna v průběhu sezóny nabídnutá přímá postupová místa, na které šlo dosáhnout jen na Midseason turnaji a Letní a Podzimní Sklizni, a zbytek se tak musel spokojit s poctivým sbíráním bodů. Ty šlo pak v místo na MČR proměnit dvěma způsoby, čtyři nejpoctivější sběrači byli totiž také odměněni přímou pozvánku, a jistě už tak víme, že v akci uvidíme i M1lana, BlizzconJana, Pepeho a En1gmu. Zbytku alespoň z části úspěšných sběračů, jejichž jména najdete v grafice níže, zase body posloužily právě jako vstupenka na Last Call.

Samsung MČR v mobilních hrách 2020

Tam si ale ještě budou muset vstupenku na Mistrovství vybojovat. Vše vypukne v neděli prvního listopadu ve dvanáct hodin úvodní skupinovou fází, která nabídne souboje ve čtyřech round-robin skupinách po šesti hráčích. V nich se budou moct z postupu rovnou radovat jejich vítězové, smutnit ale nebudou muset ani hráči na druhém a třetím místě.

Zatímco s hůře umístěnými hráči se rozloučíme, na ty lepší bude čekat ještě pondělní program. Ten od půl páté odpoledne nabídne dvě GSL skupiny, v nichž bude v obou postup čekat na dva plejery. Po jejich dohrání už tak bude známá celá podoba startovní listiny Samsung MČR v mobilních hrách, vy ale na jména postupujících čekat až do pondělního večera muset nebudete. Celý Last Call si totiž budete moci užít živě !

Samsung MČR mobile 2020

To nejlepší domácí HSko si tam budete moci užít během kompletní programu obou dvou dnů a samozřejmě nebude chybět ani zvukový doprovod. Toho se tentokrát od mikrofonu zhostí kvarteto Pandapple, Findan, Zukys Kany, kteří budou komentovat přímo z prostorů našeho studia, odkud budeme vše i vysílat. Prvního i druhého listopadu se tak můžete těšit na opravdu pořádnou show, kterou budete moci sledovat nejenom na našem Twitch kanále, ale i na HbbTV na kanálu Prima COOL! 

Patička
Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend