Přejít k hlavnímu obsahu

Nedělní část Samsung Last Call určila první čtyři postupující, o zbytku rozhodne dnešek

2. 11. 2020 | 13:07 Hearthstone
Odhalit zbývá už jen čtyři jména ze startovní listiny Samsung MČR v mobilních hrách. K tomu, jaká to budou, se začneme přibližovat již dnes od čtyř odpoledne, kdy odstartuje další část Samsung Last Call turnaje. Komu ale postup vynesla ta první?
Samsung MČR mobile 2020
Samsung MČR mobile 2020

Jedna z nejsledovanějších domácích Hearthstone akcí během celé sezóny Samsung Last Call během své nedělní části nabídla rovnou pět sérií po dvanácti zápasech. Souboj o čtyři postupová místa na MČR a osm do další části dvaceti čtyř členného turnaje, kde se rozdají ještě další čtyři, totiž začal ve čtyřech skupinách po šesti hraných stylem každý s každým. A co jsme v nich mohli vidět?

Popravdě celkem překvapivé vyhoření favoritů – že Kapr, Valdaboy či Norwis nepostoupí rovnou, se asi i dalo čekat, že by na ně čekal naprostý konec v turnaji, by ale před začátkem Last Callu řekl málokdo, a to samé platí i u slovenské trojice majsssster, JoŽo, Benko. Zajímavé je ale vše i na straně těch, co už v turnaji nebudou muset bojovat proto, že si své místo již vyhráli.

V této čtveřici se jako první podíváme na RybkuPipku, jenž na MČR jede jako ostřílený veterán, který by si mohl i po nejaktivnějším období své kariéry připsat pořádný úspěch, podobně jako třeba jeho častý komentátorský kolega Pandapple vloni. Rybkovi se uspět povedlo i navzdory tomu, že, jak sám uznává, nehrál nejlépe. Například závěr jeho hry s Jobsadem, kdy Rybka nejprve missnul lethal, aby ho pak jeho soupeř následoval, a dredatý veterán tak stále vyhrál, byl jedním z nejpodivnějších okamžiků celého vysílání. Takový je ale prostě Hearthstone a ve zbytku svých představeních na streamu naopak tento reprezentant Inae dokázal, že do starého železa rozhodně nepatří.

To samé, co u Rybky, platí i u slovenského HSkaře martima, který na postup dosáhl pěti výhrami ve skupině D. Ani on už nepatří k nejaktivnějším hráčům, také ale ukázal, že s veterány se prostě počítat musí. Vlastně opak by se ale dal říct o třetím postupujícím Misaksovi, jenž se naopak v těch opravdu nejvyšších patrech domácího Hearthstone začíná stabilně objevovat až v poslední době, a MČR by tak mohl použít jako odrazový můstek pro proražení mezi opravdovou elitu.

Jako poslední pak uspěl JaMMeX, jeho cesta první skupinovou částí byla ale opravdu klikatá. V jeho skupině A měli totiž naprosto všichni hráči před startem posledního kola skóre 2:2, a na přímý postup mu tak stačilo skóre 3:2. O tom, kdo bude ten šťastlivec, který si nebude své místo na MČR ještě vysluhovat v pondělí, tak rozhodovaly až tiebreakery, a rozhodně lze tak říct, že skupina A byla tou nejnapínavější ze všech.

Koho že to ale ještě budeme moci v pondělí sledovat? V první GSL skupině na sebe narazí Naruto21, Krajda, R0BK0Kdavidek, a v té druhé zas budou své štěstí zkoušet JobsadMyschossy, PoweR, Sajmonak. Souboj o vůbec poslední místa na Samsung MČR v mobilních hrách si samozřejmě budete moci vychutnat s námi na streamu, kde vše komentářem doprovodí Pandapple, Kany, Findan a Zukys.

Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend