Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo podle komentátorů MČR nejčastěji střídá telefony?

7. 11. 2020 | 20:30 Hearthstone
Jsou lidi, co si na svůj mobil dávají takový pozor, že jim vydrží klidně i několik let. No a pak tu jsou ti, kteří ho každou chvíli ztratí, nebo rozbijí. Kdo podle HS komentátorů Samsung MČR v mobilních hrách 2020 patří do té druhé skupiny?
Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Panda

Největší spotřebu telefonů má asi Pardub, občas prostě dostane chuť na nějaký ten iPhone X, který ale potom vymění za telefon s Androidem, protože má lepší uživatelské prostředí. A ten potom občas utopí ve sprše, nebo vymáchá v tatarce, takže mu nezbývá než si jít zase pro další.

Zukys

Tipnul bych si Faeliho, a má to jednoduchý důvod – pamatuji si totiž, že jsem ho jednou viděl hrát Hearthstone na všech třech serverech naráz! Vsadil bych se tedy, že když cestuje, tak ladder krájí na třech mobilech najednou.

Kany

Tak to je jasné, určitě to bude Panda, a to prostě proto, že nosí roztrhané oblečení. To vám pak telefony furt padají z děravých kapes, nebo si třeba díru s kapsou rovnou spletete.

Findan

Tak to teda, abych pravdu řekl, nemám absolutně žádné tušení. Na něčem založená odpověď mě prostě nenapadá, kdybych ale musel hádat, tak bych asi vybral Parduba.

Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend