Přejít k hlavnímu obsahu

S kým by se komentátoři MČR raději vyhnuli hlasitému hovoru?

8. 11. 2020 | 17:45 Hearthstone
Volat přes hlasitý odposlech může zvlášť na veřejnosti dopadnout opravdu špatně. S kým by si tak tedy rozhodně takto volat nechtěli casteři Samsung MČR v mobilních hrách 2020?
Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Panda

Představa, že hovořím s Pardubem a ten rozhovor je nucený poslouchat ještě někdo jiný? Nezlobte se, ale já se snažím působit hlavně dobro. Proto bych na hlasitý odposlech rozhodně nedal Parduba.

Zukys

Tak tady jsem si dost jistej. Na odposlech, kdyby poblíž byli další lidi, bych si nikdy nedal Parduba – nechci, aby někdo slyšel, jak špatnýmu humoru se to směju.

Kany

Tak tady je s ohledem na složení naší HS scény ten výběr opravdu složitý, nejvíce bych se ale hlasitému hovoru asi vyhýbal s Rybkou, protože vím, že ten je v jedné větě schopný použít pět sprostých slov.

Findan

Volat s někým nahlas je vždycky nebezpečné už proto, že vám ten někdo může udělat ostudu. A právě proto bych se radši takovémuto hovoru vyhnul s Mattym, protože vím, jaký je to troll a ten strach, že mě nejspíš ještě naschvál ztrapní, bych tak u něj cítil nepochybně.

Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend